Αφαίρεσαν ταμειακή μηχανή από νταλίκα στη Ρόδο!

Το φορτηγό νταλίκα που ήταν σταθμευμένο σε κεντρικό σημείο της πόλης της Ρόδου, «άδειασαν» άγνωστοι δράστες οι οποίοι μαζί με διάφορα άλλα αντικείμενα αφαίρεσαν και την ταμειακή μηχανή που είχε μέσα ο ιδιοκτήτης!

Σύμφωνα με όσα ο 55χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος κατήγγειλε χθες στη «ΡΟΔΙΑΚΗ», είναι επαγγελματίας και έρχεται συχνά για δουλειές στο νησί μας, πάντα μαζί με το φορτηγό – νταλίκα του. 

Το ίδιο έκανε και πριν από μερικές ημέρες και συγκεκριμένα, το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου οπότε και αποφάσισε να διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής μας.

Στάθμευσε λοιπόν το όχημα του σε πλατεία στην περιοχή «Ζέφυρος» αλλά όταν το πρωί πήγε να το πάρει διαπίστωσε πως άγνωστος ή άγνωστοι δράστες είχαν αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα, εργαλεία αλλά και την ταμειακή μηχανή του φορτηγού χρώματος κόκκινου, η οποία μάλιστα δεν είχε χρήματα.

Ο 55χρονος ιδιοκτήτης κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι ή έχει δει την ταμειακή του μηχανή να επικοινωνήσει είτε με την αστυνομία όπου έχει καταγγείλει το περιστατικό είτε με τη «ΡΟΔΙΑΚΗ».