Διάλογος πολιτών για το μέλλον της Ευρώπης

Διάλογος πολιτών για το μέλλον της Ευρώπης

Διάλογος πολιτών για το μέλλον της Ευρώπης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 316 ΦΟΡΕΣ

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της ΑΝ.ΔΩ Α.Ε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διοργανώνουν Διάλογο Πολιτών με θέμα: "Το μέλλον της Ευρώπης: Ευκαιρίες και Προκλήσεις για τις Νησιωτικές Περιφέρειες" που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00 στο Κατάλυμα της Ισπανίας στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου.

Στο Διάλογο Πολιτών κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κ. Normunds Popens, ενώ παρέμβαση θα κάνει και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.
Ο Διάλογος θα έχει τη μορφή δημόσιας συζήτησης, όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να κάνει ερωτήσεις, να διατυπώσει παρατηρήσεις, να εκφράσει πώς οι πολιτικές της ΕΕ επηρεάζουν την καθημερινότητά του, να μοιραστεί τις ιδέες του σχετικά με το μέλλον της ΕΕ. Για όλα τα παραπάνω θα χρησιμοποιηθεί η εφαρμογή sli-do.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα φιλοξενηθεί έκθεση με τις βραβευμένες φωτογραφίες στο πλαίσιο διαγωνισμού που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς και με φωτογραφίες συγχρηματοδοτούμενων έργων στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και το ΕΣΠΑ 2007-2013.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει finger food μπουφέ στο χώρο του καταλύματος καθώς και μουσική παράσταση από το μουσικό σχήμα ANACREΩΝ, με σολίστ τη σοπράνο Λήδα Δημητριάδη, τον κόντρα τενόρο Σταμάτη Παυλούς και το σύνολο μπαρόκ μουσικής Diverse & Bizarre.
Περισσότερες πληροφορίες: για την εκδήλωση https://www.facebook.com/edicDodecanese/ για τους Διαλόγους Πολιτών https://ec.europa.eu/info/about-european-commission/get-involved/citizens-dialogues_el

Διαβάστε ακόμη

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων