Αλλαγή φιλοσοφίας στον Φοίβο

Αλλαγή φιλοσοφίας στον Φοίβο

Αλλαγή φιλοσοφίας στον Φοίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 216 ΦΟΡΕΣ

Ο αναπόφευκτος υποβιβασμός δίνει την ευκαιρία στο Σάββα Ορφανίδη να μοιράσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους παίκτες που έχουν λίγα παιχνίδια στα πόδια τους

Η τελευταία πιθανότητα που είχε ο Φοίβος για να διεκδικήσει την παραμονή του στη Γ' Εθνική, ξοδεύτηκε στο προηγούμενό του παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα στο Τραγανό κόντρα στην τοπική Νίκη, όπου γνώρισε την ήττα με 2-0, παρά το γεγονός πως ήταν καλύτερος από τους γηπεδούχους, αλλά για ακόμα μια φορά του έλειπε η ουσία.

Πλέον οι στόχοι και η φιλοσοφία για μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου αλλάζουν, με την τεχνική ηγεσία να προσανατολίζεται στο να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και σε αυτούς που δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.

Αρχής γενομένης από το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τη Θύελλα Ραφήνας. Στο ματς αυτό επιστρέφουν, ο Στέφανος Νικήτας που εξέτισε την ποινή των δύο αγωνιστικών (7 κίτρινες κάρτες) και ο Νίκος Αρφαράς που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του. Τον μόνο που δε θα έχει στη διάθεσή του ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων, είναι ο Νίκος Ορφανίδης που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Η προετοιμασία για το μεθαυριανό ματς ξεκίνησε την Τετάρτη, αφού η επιστροφή της αποστολής της ομάδας της Κρεμαστής καθυστέρησε να επιστρέψει στο νησί, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που είχε ως συνέπεια την ισχύ απαγορευτικού απόπλου.

Η αποστολή του Φοίβου είχε κλείσει εισιτήρια με πλοίο της γραμμής στο οποίο θα επιβιβαζόταν τη Δευτέρα το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά. Τελικά η διοίκηση του συλλόγου αναγκάσθηκε να βρει αεροπορικά εισιτήρια και η ομάδα να επιστρέψει την Τρίτη το μεσημέρι στη Ρόδο. Βέβαια η αλλαγή αυτή ζημίωσε οικονομικά τον Φοίβο, που αναγκάσθηκε να ξοδέψει πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που είχαν προγραμματισθεί.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.