Οργή στον Αρχάγγελο για τις διακοπές ρεύματος

Στο απροχώρητο έχει φτάσει πλέον η κατάσταση με τις συνεχόμενες διακοπές ρεύματος στον Αρχάγγελο, με αποτέλεσμα η οργή των κατοίκων της περιοχής να έχει χτυπήσει… κόκκινο!

 Μόνο το προηγούμενο εικοσιτετράωρο σημειώθηκαν τρεις απροειδοποίητες διακοπές ρεύματος. 
 Σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες στη «Ροδιακή» ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Αργύρης Αργυρού, «οι διακοπές ρεύματος είναι τόσες πολλές που πλέον εξετάζουμε πιο σοβαρά από ποτέ να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη υποβάλλοντας μηνύσεις και αγωγές».

Μάλιστα ήταν ιδιαιτέρα «καυστικός» στα όσα ανέφερε για την αδιαφορία εκείνων που κρατούν τις τύχες αυτού του τόπου στα χέρια τους: «Η τοπική πολιτική ηγεσία είναι εντελώς ανίκανη! Εδώ και τρεις μήνες υπάρχει αυτό το σοβαρό πρόβλημα και δεν ασχολείται κανείς τους». 

Ο κ. Αργυρού αναρωτήθηκε επιπλέον «αν υπάρχει αυτό το πρόβλημα τώρα, τι θα συμβεί το καλοκαίρι; Προφανώς το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο στον Αρχάγγελο, αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές της Ρόδου».

Τέλος αφού διευκρίνισε ότι σε τέτοια ζητήματα δεν χωρούν μικροπολιτικές σκοπιμότητες, άφησε σαφείς αιχμές για την -προ πολλού- έναρξη της προεκλογικής περιόδου: «Προσωπικά δεν με απασχολεί το ζήτημα των εκλογών, οι διαμαρτυρίες είναι πραγματικές και όχι προεκλογικές. Εμείς είμαστε με τους κατοίκους του Αρχαγγέλου, δεν είμαστε για τα πανηγύρια»…