Με νίκη «καθαρίζει» την άνοδο στη Β' Εθνική ο Σταυρός Καλυθιών

Με νίκη «καθαρίζει» την άνοδο στη Β' Εθνική ο Σταυρός Καλυθιών

Με νίκη «καθαρίζει» την άνοδο στη Β' Εθνική ο Σταυρός Καλυθιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 318 ΦΟΡΕΣ

Υποδέχεται αύριο (15.00) στις Καλυθιές τον Ηρακλή Μαριτσών, με τις γηπεδούχες να βρίσκονται ένα βήμα από τον προβιβασμό τους

Ένα βήμα από την άνοδο της στη Β’ Εθνική βρίσκεται η ομάδα του Σταυρού, η οποία αύριο στις 15.00 υποδέχεται την αντίστοιχη γυναικεία ομάδα του Ηρακλή Μαριτσών.

Οι Καλυθενές με νίκη στέφονται και τυπικά πρωταθλήτριες, αφού σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Αργοναύτες Καλύμνου, υπερτερούν στα μεταξύ τους παιχνίδια (μια νίκη και μια ισοπαλία).
Το αυριανό ματς για τον Σταυρό θεωρητικά είναι εύκολο, καθώς η ομάδα των Μαριτσών είναι αρκετά αδύναμη για να μπορέσει να προβάλει αντίσταση.

Συνεργασία με IBF
Μετά από σειρά επαφών του τεχνικού διευθυντή του Σταυρού, Νικόλαου Περπερίδη, θα επισκεφθούν τη Ρόδο εκπρόσωποι της IBF και του γραφείου Τύπου των Ακαδημιών της ValenciaCF στη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα, ο Αγησίλαος Τουμαζάτος, CEO της IBF (Intelligent Business Football) και πρώην γενικός αρχηγός της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς και ο Χρήστος Μάριος Σφαντός, συνεργάτης της εταιρείας και υπεύθυνος του τμήματος επικοινωνίας των ακαδημιών της Valencia CF στη Νέα Υόρκη, θα βρεθούν στις εγκαταστάσεις του Σταυρού Καλυθιών και θα παρακολουθήσουν το προπονητικό πρόγραμμά του, για να διαπιστώσουν σημεία σύγκλισης και τη δυνατότητα συνεργασίας για την προώθηση και την ενίσχυση του γυναικείου ποδοσφαίρου στη Ρόδο.

Στα πλαίσια της επίσκεψης τους, η προσοχή τους θα είναι στραμμένη και στη μικρή Γαβριέλα Περπερίδου, τερματοφύλακα που ανήκει στην Ακαδημία της Νίκης Ρόδου και αναμένεται να ενταχθεί επίσημα στο δυναμικό του Σταυρού, την προσεχή μεταγραφική περίοδο. Να σημειωθεί πως η μικρή Γαβριέλα συμμετέχει ήδη στο προπονητικό πρόγραμμα του Σταυρού, μετά από συνεννόηση με την Ακαδημία της Νίκης Ρόδου.

Η συγκεκριμένη συνεργασία, έχει ήδη ανακοινωθεί και από την IBF και δημοσιεύθηκε στο αθλητικό site SDNA.
Για την ώρα, η ομάδα του Σταυρού επικεντρώνει την προσοχή της, στους τρεις εναπομείναντες αγώνες, που θα κρίνουν την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαίρου, αρχής γενομένης με τον αγώνα απέναντι στον Ηρακλή Μαριτσών, την προσεχή Κυριακή.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους