Από τον Δωριέα και τις υποδομές της Ρόδου, στην Εθνική Ελλάδας ο Φιόρι Ντουρμισάι!

Έτοιμος να επιλέξει την ελληνική εθνική ομάδα σε επίπεδο ανδρών είναι ο Φιόρι Ντουρμισάι, όπως δήλωσε χθες σε τηλεοπτική εκπομπή ο ομοσπονδιακός προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης!

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Αναστασιάδης ήταν στο "Total Football" του Open Τv και δήλωσε χαρακτηριστικά για την περίπτωση του Ντουρμισάι:

«Εγώ τις πιο πολλές φορές έχω πάει σε παιχνίδια του Πανιωνίου. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς την επιθυμία του ποδοσφαιριστή.

Ήρθα σε επαφή με τον παίκτη μίλησα μαζί του πριν λίγες ημέρες. Του είπα ότι ενδιαφερόμαστε να έρθει στην Εθνική. Έχει αγωνιστεί με την εθνική Ελπίδων της Αλβανίας.

Μου είπε ότι θέλει πολύ να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος.

Τις διαδικασίες μετά τις ανέλαβε ο Άγγελος (σ.σ  Μπασινάς). Το παιδί είναι θετικό και πιστεύω θα έχουμε ένα αίσιο τέλος. Το πρόβλημα όμως δεν είναι ο Ντουρμισάι. Είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Το να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα και πείσουμε τους εαυτούς μας ότι πάμε όλοι μαζί είναι το άλφα και ωμέγα. Τα πρόσωπα πολύ λίγη σημασία έχουν. Μόνο όταν είναι 100% εκεί.

Διαφορετικά όλοι μπορούν να αντικατασταθούν».

Υπενθυμίζεται ότι ο γεννημένος το 1996 ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, ήρθε σε ηλικία μόλις πέντε ετών στη Ρόδο με την οικογένειά του από την Αλβανία και είναι κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στις τοπικές κατηγορίες της Δωδεκανήσου με τον Δωριέα.

Αγωνίστηκε για μια τριετία δανεικός στις ακαδημίες της Ρόδου, απ’ όπου και τον εντόπισαν οι «πάνθηρες», αποκτώντας τον το 2009. Από πέρσι μετά από μια περίοδο δανεισμών σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών (Καλλιθέα, Λαμία) είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του Πανιωνίου, με τον οποίο διαπρέπει στα γήπεδα της Σούπερ Λίγκα.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία, ότι ο 23χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται από το καλοκαίρι με την φανέλα του Ολυμπιακού!