Αύριο με Πανναξιακό η Τελχινίς για τον τίτλο

Τον Πανναξιακό –όπως έχει προαναφερθεί-θα αντιμετωπίσει τελικά η Τελχινίς για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα   της Ζ΄ Περιφέρειας και να συμμετάσχει σαν πρωταθλήτρια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που ξεκινάει την ερχόμενη Πέμπτη 7 Μαρτίου. 

Αντίπαλοι της θα είναι ο Φοίβος Μελισσίων, ο ΑΣΠ Απόλλων και ο Ολυμπιακός. Παράλληλα για το πρωτάθλημα των νεανίδων έφτασε στην ΤΕ ΕΟΠΕ από την Ομοσπονδία σχετικό έγγραφο με το οποίο υπάρχει η γνωστοποίηση στις πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου πως, δήλωσαν παραίτηση οι νεανίδες της Σάμου.

Έτσι ο τελικός για τη Ζ΄ Περιφέρεια θα γίνει με τον Πανναξιακό στην Αθήνα αύριο, σε γήπεδο και ώρα που θα γνωστοποιηθούν σήμερα.  

Αναλυτικότερα το έγγραφο αναφέρει τα εξής: 
«Σας ενημερώνουμε ότι το σωματείο ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ, με σημερινό του έγγραφο (1/3/2019), παραιτήθηκε από την Β’ Φάση του πρωταθλήματος Νεανίδων της Ζ’ Περιφέρειας. Μετά από αυτό ο τελικός αγώνας του πρωταθλήματος μεταξύ  των ομάδων ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ – ΡΣΦΠ ΤΕΛΧΙΝΙΣ θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τετάρτη 6/3/2019».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ 
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Πανελληνίου πρωταθλήματος νεανίδων για τον Γ΄Ομιλο που θα διεξαχθεί τελικά στο Κλειστό του Λυκείου  Μελισσίων με τις ώρες των αγώνων έχει ως εξής:  

Πέμπτη 7 Μαρτίου
17.00: ΣΦΑΜ Φοίβος - ΑΣΠ Απόλλων
19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - Πρωταθλητής Ζ' Περιφέρειας

Παρασκευή 8 Μαρτίου
15.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΣΦΑΜ Φοίβος
17.00: Πρωταθλητής Ζ' Περιφέρειας - ΑΣΠ Απόλλων

Σάββατο 9 Μαρτίου
15.00: ΣΦΑΜ Φοίβος - Πρωταθλητής Ζ' Περιφέρειας
20.30: ΑΣΠ Απόλλων - Ολυμπιακός ΣΦΠ