Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Γιάννη Βογιατζή

Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Γιάννη Βογιατζή

Η παράταξη «Ρόδος Αξιών» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Γιάννη Βογιατζή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 966 ΦΟΡΕΣ

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η παράταξη του κ. Δημήτρη Κρητικού, αναφέρει τα εξής:

Σήμερα υποδεχόμαστε στην οικογένεια της παράταξης «Ρόδος Αξιών» έναν νέο επιστήμονα, με άρτια εκπαίδευση και γνώσεις που είναι αποφασισμένος να παλέψει για να εδραιωθούν στον τόπο μας εκείνες οι αξίες που θα βελτιώσουν τη λειτουργία της αυτοδιοίκησης και θα αναδείξουν τον πολίτη ως τον κυρίαρχο στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες, που είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν σκληρά ώστε να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για όλους μας.

Καλωσορίζουμε και το Γιάννη Βογιατζή στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη.

Βιογραφικό

Ο Γιάννης Βογιατζής γεννήθηκε το 1976 και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο χωριό Μαλώνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΔΠΘ το 2000. Έλαβε το Διδακτορικό του Δίπλωμα από το ίδιο πανεπιστήμιο το 2008. Διετέλεσε υπότροφος ερευνητής στον τομέα της Διαστημικής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Βοστώνης (2003-2005) και Πεκίνου (2011-2012).

Κατά τα έτη 2009-2011 εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα ως Μηχανικός Έρευνας και Ανάπτυξης σε τεχνολογίες αερόβιας και αναερόβιας επεξεργασίας οργανικών αποβλήτων.

Το 2014 έλαβε το Μεταπτυχιακό του Δίπλωμα από το τμήμα Γεωπονίας του ΑΠΘ στην ειδίκευση Γεωργικής Μηχανικής και Υδατικών Πόρων, ενώ κατά τα έτη 2014-2015 εργάστηκε στο Εργαστήριο Διαστημικής Έρευνας του ΔΠΘ ως Μηχανικός σχεδιασμού ολοκληρωμένων κυκλωμάτων για διαστημικές εφαρμογές. Έχει συμμετάσχει σε διεθνή και εθνικά ερευνητικά προγράμματα και έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε έγκριτα διεθνή περιοδικά.

Είναι μέλος του ΤΕΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γεωεπιστημών. Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά. Τον Δεκέμβριο του 2015 επέστρεψε στη Ρόδο όπου και εργάζεται ως Μηχανικός Δικτύου Διανομής στον ΔΕΔΔΗΕ. Όταν ο χρόνος το επιτρέπει, απολαμβάνει την παρέα των φίλων του, το διάβασμα και το ορεινό τρέξιμο.

Αν και μέχρι τώρα η ενασχόληση του με τα κοινά περιοριζόταν μόνο στην άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ευελπιστεί να καταστεί από απλός θεατής, συνδιαμορφωτής των εξελίξεων με τη “Ρόδος Αξιών” και το Δημήτρη Κρητικό.

Επιθυμία του αποτελεί να εισαχθούν στην τοπική αυτοδιοίκηση οι έννοιες της συμμετοχικής δημοκρατίας και της δημόσιας διαβούλευσης στη λήψη των αποφάσεων όπου τον τελευταίο λόγο, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού, θα τον έχουν οι πολίτες. Είναι υπέρμαχος της ορθολογιστικής επιχειρηματολογίας, των απλών και ρεαλιστικών λύσεων, των τεχνικά και επιστημονικά τεκμηριωμένων προτάσεων και της καινοτομίας.

Διαβάστε ακόμη

Ξεκίνησαν οι αποψιλώσεις από την Αρχαιολογία στη Μεσαιωνική Πόλη

Τάξη στην είσοδο της Ακαντιάς θα βάλει ο δήμος και το Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδ/σου

Ν. Φαραντούρης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ να αναδειχθούν οι δυνατότητες των νησιών

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης