Ξεφυτρώνουν συνεχώς  νέες χωματερές στη Ρόδο

Σαν τα… μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι χωματερές, σε διάφορες περιοχές του νησιού μας, αποδεικνύοντας εμπράκτως την ασυνειδησία ορισμένων αλλά και την ατιμωρησία που υπάρχει από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους φορείς.

Άλλη μία «αυτοσχέδια» χωματερή εντοπίστηκε από συμπολίτες μας οι οποίοι θέλοντας να κάνουν μία βόλτα τώρα που βελτιώθηκαν οι καιρικές συνθήκες αποφάσισαν να περπατήσουν μέχρι το εκκλησάκι της Παναγίας Καθολικής που βρίσκεται κοντά στα Λατοματεία στην ευρύτερη περιοχή στο Τσαΐρι (θέση Πασαούτια).

Δυστυχώς όμως το θέαμα που αντίκρισαν ήταν άκρως απογοητευτικό και καταθλιπτικό, όπως φαίνεται εξάλλου και στις σχετικές φωτογραφίες.
Σκουπίδια, μπάζα, παλιές σπασμένες ηλεκτρικές οικοσυσκευές, στρώματα ακόμα και... είδη υγιεινής ασυνείδητοι τα έχουν πετάξει στο συγκεκριμένο σημείο με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το περιβάλλον.

Οι κάτοικοι που επικοινώνησαν με τη «Ροδιακή» εξέφρασαν τα παράπονά τους για την αδιαφορία των αρμόδιων φορέων και υπηρεσιών σε ό,τι αφορά την καθαριότητα αλλά και την επιβολή προστίμων στους ασυνείδητους.

Οι ίδιοι επεσήμαναν χαρακτηριστικά πως «το χειρότερο από όλα είναι ότι όλοι θεωρούν ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους, κάτι που εφόσον ίσχυε, τότε δεν θα είχαμε εικόνες σαν αυτές που απεικονίζονται στις φωτογραφίες»!