Το όνειρο παίρνει… σάρκα και οστά για τον Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης

Το προηγούμενο Σάββατο πραγματοποιήθηκε η τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Ροδιακού Ομίλου Αντισφαίρισης στο Καρακόνερο.

Η συμμετοχή των μελών, ήταν η μεγαλύτερη των τελευταίων ετών και η διαδικασία ολοκληρώθηκε μέσα σ’ ένα ευχάριστο κλίμα, αφού φρόντισαν γι’ αυτό τόσο ο πρόεδρος της Γ.Σ., Ιγνάτιου Χρυσοχός. όσο και ο πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής, Γιώργος Σελλάς.

Προχθές μάλιστα, ο πρώτος σε ψήφους, Μιχάλης Πανάγος συγκάλεσε διοικητικό συμβούλιο για συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Ο πρόεδρος Μιχάλης Πανάγος, ο ταμίας Ευγένιος Σκουρμαλλάς, ο έφορος υλικού Χαράλαμπος Καβουκλής και ο Α’ αντιπρόεδρος Ιωάννης Σεΐτης ανανέωσαν τις θητείες τους, ενώ  η Νάνσυ Πάππου εξελέγη Γενική Γραμματέας.

Στους Ανδρέα Ιατρού και Βασίλη Αράπη ανατέθηκαν η Εφορία Εγκαταστάσεων στο Καρακόνερο και η Β´ αντιπροεδρία αντίστοιχα.

Οι νεοεκλεγέντες Πέτρος Μαυρονικόλας ανέλαβε Έφορος Εγκαταστάσεων στο Έλλη και Γεώργιος Φώκιαλης Έφορος Τένις.

Να σημειωθεί πως το πρώτο συμβούλιο του νέου Δ.Σ., συνέπεσε με την έγκριση από το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου της απόφασης για τη διενέργεια διαβαθμικής σύμβασης με το δήμο Ρόδου για την αντικατάσταση της επιφάνειας των δυο γηπέδων στο Έλλη, την κατασκευή ενός νέου χωμάτινου γηπέδου και την επίστρωση ακρυλικού υλικού στα πέντε green sets στο Καρακόνερο.

Είναι ένα όνειρο πολλών ετών, που παίρνει «σάρκα και οστά» και η χαρά των μελών του ΡΟΑ ήταν έκδηλη.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου, Μιχάλης Πανάγος και η γενική γραμματέας, Νάνσυ Πάππου, ευχαρίστησαν τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο Αθλητισμού, Νίκο Νικολή και τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο για την εισήγησή  τους.

Η επέτειος για τα 70 χρόνια του ΡΟΑ (1949-2019) τιμήθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου, με το καλύτερο δώρο.