Πρωταθλήτρια Ζ΄Περιφέρειας η Τελχινίς

Ύστερα από ένα σπουδαίο παιχνίδι, οι νεανίδες της Τελχινίδας επικράτησαν με 3-0 σετ του Πανναξιακού και πήραν τον τίτλο στη Ζ΄ Περιφέρεια.

Οι κοπέλες του Νίκου Τσιντομηνά έπαιξαν πολύ καλό βόλεϊ και στα τρία σετ, παρά το γεγονός πως δέχθηκαν αντεπίθεση στο γ΄ σετ.

Οι πρωταθλήτριες της Ζ΄ Περιφέρειας πήραν το α΄σετ με 25-19 σχετικά εύκολα με «όπλο» το σερβίς, αλλά και τις καλές άμυνες.

Η επικράτηση στο β΄ μέρος ήταν ακόμα πιο εύκολη μιας και η Τελχινίς επικράτησε του Πανναξιακού με 25-10.

Στο τελευταίο σετ οι φιναλίστ της Νάξου έκαναν την ύστατη προσπάθεια κι έβαλαν δύσκολα στις παίκτριες της Τελχινίδας. Προηγήθηκαν μάλιστα προς το τέλος του σετ με 22-16, αλλά οι παίκτριες της Ροδίτικης ομάδας, δυνατές και αποφασιστικές «γύρισαν» και το κέρδισαν με 27-25.

Οι ομάδες:
ΤΕΛΧΙΝΙΣ: (Νίκος Τσιντομηνάς) Βαρτζιά, Γκιζέττη Γκίκα, Κακλαμάνου,  Κουφομανώλη, Κρητικού, Μοιρωνίδου, Σουσάρι, Τερζή, Α.Τερζίου,Φ. Τερζίου.
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ :  (Αλέξανδρος Χαρανιάδης) Φρατζέσκου, Βόμβα, Κυριάκου, Λιανού, Καραβοκύρη, Σφακιανάκη, Κατερίνη, Γρυλλάκη, Κατσάνη, Μαργαρίτη, Κουφοπούλου, Ξενάκη.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00   ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η Τελχινίς πέφτει από σήμερα στα βαθιά και πάλι. Ξεκινάει τους αγώνες της στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και τον Γ΄ όμιλο στον οποίο μετέχει.  Στις 19.00 θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, ενώ ο Φοίβος Μελισσίων μετά την παραίτηση από τους αγώνες του Απόλλωνα Πάτρας θα έχει ρεπό.