Κλεάνθης: Για το χειροκρότημα και για ό, τι άλλο του προκύψει

Με μία τελευταία προπόνηση αναπλήρωσαν χθες τη χαμένη της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Κλεάνθη, οι οποίοι στο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Ρόδο έχουν ως πρώτο ζητούμενο να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί και να δώσουν στον νέο προπονητή τους, Παναγιώτη Καρίκη, την ικανοποίηση μίας καλής εμφάνισης που ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα δώσει στην ομάδα ώθηση ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Ο νεαρός τεχνικός αφιέρωσε αρκετό χρόνο στην προετοιμασία του τακτικού πλάνου, δίνοντας έμφαση στην αμυντική λειτουργία του συγκροτήματός του απέναντι σ’ έναν αντίπαλο, που ο ίδιος δεν διστάζει να αναγνωρίσει ως ανώτερης κατηγορίας. 

 Η τελευταία παραδοχή προφανώς και δεν σημαίνει πως οι Παραδεισιώτες θεωρούν τους εαυτούς τους χαμένους από χέρι. Σεβασμός δεν σημαίνει φόβος και στο σημερινό ματς με τα «ελάφια» είναι αποφασισμένοι να κάνουν κατάθεση ψυχής, προκειμένου να κερδίσουν το χειροκρότημα του κόσμου και γιατί όχι, να κάνουν αίσθηση «φρενάροντας» την πρωτοπόρο.

 Ο Παναγιώτης Καρίκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χαλίς Σιέχ, ο οποίος συμμετέχει στη σχολή προπονητών UEFA C’ κι εκτός αυτού, ταλαιπωρείται από ίωση, καθώς και τον Αναστάση Παπακωνσταντίνου, που θα βρίσκεται στην Αθήνα για προσωπική του υπόθεση.