ΑΕ ΔΙΑΣ: Σαν πιστοποιητικό γάμου μετά από… διαζύγιο

ΑΕ ΔΙΑΣ: Σαν πιστοποιητικό γάμου μετά από… διαζύγιο

ΑΕ ΔΙΑΣ: Σαν πιστοποιητικό γάμου μετά από… διαζύγιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 246 ΦΟΡΕΣ

Το καλοκαίρι ίσως και να είχε νόημα, σήμερα όμως η έγκριση από την ΕΠΟ της μετονομασίας του Αντίμαχου σε «ΔΙΑΣ» είναι κενή ουσιαστικού περιεχομένου

Έναν «γάμο» που μετράει μέρες, καθώς δεν απομένει παρά η επισημοποίηση του «διαζυγίου», ήρθε να «ευλογήσει» ετεροχρονισμένα η ΕΠΟ, εγκρίνοντας την τροποποίηση της επωνυμίας του σωματείου «Α.Σ. Αντίμαχος Κω» σε «Α.Ε. ΔΙΑΣ».

Το αρχικό σχέδιο των ανθρώπων του ΑΟ Δικαίου και του Αντίμαχου να ενώσουν τις δυνάμεις τους μέσα από τη δημιουργία, το περασμένο καλοκαίρι, μίας νέας, ισχυρής ομάδας αποδείχθηκε υπερβολικά φιλόδοξο, καθώς τα κοινά σημεία επαφής χάθηκαν νωρίς και το εγχείρημα «ναυάγησε».

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως επί της ουσίας, η μετονομασία δεν αφορά τον Αντίμαχο, ο οποίος «επανιδρύθηκε» διατηρώντας το όνομά του, από το οποίο απλά αφαίρεσε τα αρχικά «Α.Σ.», αλλά τον ΑΟ Δικαίου, που μέχρι νεωτέρας, θα συνεχίσει την πορεία του ως ΔΙΑΣ.

Ο Αντίμαχος, ο οποίος έχει ενεργές ακαδημίες, σκοπεύει να κατεβάσει του χρόνου ανδρική ομάδα στον όμιλο Νήσων της Β’ κατηγορίας.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.