Σταθμό φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων αποκτά το εστιατόριο Παράγκα στ’ Απόλλωνα!

Το δίκτυο της ASEM επεκτείνεται και τοποθετεί τον 6ο σταθμό φόρτισης στο εστιατόριο Παράγκα στ’ Απόλλωνα.

Ο σταθμός φόρτισης έχει εγκατασταθεί και είναι σε λειτουργία με δυνατότητα φόρτισης για όλα τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα.

Πρόκειται για το μοντέλο Βusiness Line 11kw x 2 από την EVΒΟΧ, το οποίο έχει τη δυνατότητα να φορτίσει 2 οχήματα ταυτόχρονα. Οι σταθμοί φόρτισης στο νησί της Ρόδου πλέον είναι 6, με δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης 12 οχημάτων.

H ASEM δημιουργεί το μεγαλύτερο στόλο ηλεκτροκίνητων οχημάτων sharing στην Ελλάδα.  
Μέσω της εφαρμογής ASEM App, o οδηγός μπορεί να ελέγξει ανά πάσα στιγμή τη διαθεσιμότητα, την τοποθεσία των οχημάτων, αλλά και να ενοικιάσει για όση ώρα επιθυμεί ένα ηλεκτρικό scooter ή ένα ηλεκτρικό car από το στόλο της ASEM. Ο στόλος της ASEM σήμερα αποτελείται από 25 ηλεκτρικά NIU scooters και 10 Volkswagen e-Golf.

Η ASEM προσφέρει μια καινοτόμα λύση στην κίνηση που δημιουργείται ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες.

O χρήστης μπορεί να αφήσει το αυτοκίνητό του στις παρυφές της πόλης της Ρόδου και να ενοικιάσει ένα ηλεκτρικό scooter για όση ώρα επιθυμεί να μετακινηθεί με αυτό, ούτως ώστε να αποφύγει την κίνηση του κέντρου. Όλη η διαδικασία γίνεται μέσω της εφαρμογής, χωρίς να χρειαστεί χρόνος για κράτηση ή επικοινωνία με κάποιον αρμόδιο της επιχείρησης.

Η υποστήριξη του έργου γίνεται από τις εταιρείες Ήρων και Eurobank, οι οποίες πιστεύουν την πρωτοπόρο αυτή δράση της ASEM ως μια πρακτική λύση για τους κατοίκους της Ρόδου και για τους επισκέπτες του νησιού.