Όποτε και να παίξει,  θα έχει απουσίες ο Ηρακλής Μαριτσών

Ταξίδι στην Κάρπαθο προβλέπει για τον Ηρακλή το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η διοίκηση του σωματείου των Μαριτσών ζήτησε από την ΕΠΣΔ το ματς με τον Ποσειδώνα να οριστεί για την προσεχή Τετάρτη, καθώς υπάρχει η δυνατότητα μίας αυθημερόν και λιγότερο δαπανηρής ακτοπλοϊκής μετακίνησης.

Αγωνιστικά, για τους «ροπαλοφόρους» δεν αλλάζουν πολλά, καθώς είτε το παιχνίδι γίνει το Σάββατο, είτε την Τετάρτη, τα προβλήματα που θα έχει να διαχειριστεί ο Κώστας Πάττας θα είναι τα ίδια.

Ο Αντώνης Γεωργαλλής εμφανίστηκε χθες στο γήπεδο απλά για να παρακολουθήσει την προπόνηση των συμπαικτών του, καθώς η θλάση που υπέστη στον αγώνα κυπέλλου με τον Ιάλυσο είναι βαριάς μορφής και ίσως να μην του επιτρέψει να ξαναπαίξει φέτος, ο Σάββας Κούρος πονάει στη μέση, ενώ ανάλογο πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Μανώλης Παπαδημήτρης, που χθες αρκέστηκε σ’ ένα χαλαρό τρέξιμο.

Πέραν των παραπάνω τριών, από την προπόνηση απουσίασαν ο Βαγγέλης Λερογιάννης, ο οποίος παρακολουθεί τα μαθήματα της σχολής προπονητών UEFA C’ (όπως και ο Σάββας Κούρος), καθώς και ο Μάρκος Αναγνώστου, λόγω των υποχρεώσεών του με τη μικτή ομάδα.