Για... ταχυδρόμο ακούνε και ταχυδρόμο δεν βλέπουν στα χωριά της Ρόδου

Την έντονη διαμαρτυρία του με επιστολή του στη “Ροδιακή” εκφράζει εκ μέρους εκατοντάδων συμπολιτών μας, ο πρόεδρος της κοινότητας Φανών κος Βασίλης Νικολίτσης.

«Πρόκειται για πραγματική κατάντια του ανύπαρκτου αυτού κράτους, σε βάρος των συμπατριωτών μας, εδώ στα χωριά μας – σημείωσε ο κος Νικολίτσης- οι οποίοι παραμένουν στο έλεος της αδιαφορίας των ΕΛΤΑ.
Φωνάξαμε, τα είπαμε, τους τα γράψαμε και τα επισημάναμε πολλές φορές.

Τίποτα δυστυχώς δεν έκαναν μέχρι σήμερα. Τι θέλουν δηλαδή για να δρομολογήσουν άμεση λύση; Και πού βρίσκονται μέχρι σήμερα οι εκπρόσωποί μας και δεν έχουν κάνει το παραμικρό για να δοθεί λύση;»

Αξίζει να σημειωθεί ότι  οι άνθρωποι που πλήττονται από την έλλειψη ταχυδρομικών υπηρεσιών στα χωριά μας, ανήκουν σε ευάλωτες κατηγορίες (ηλικιωμένοι, συνταξιούχοι, ΑΜΕΑ κ.λπ.) οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ή δεν μπορούν να μετακινηθούν από τα χωριά τους προς κεντρικές περιοχές.

Για το λόγο αυτό, βρίσκονται αντιμέτωποι με μια σειρά από προβλήματα, όπως να χάνουν ρυθμίσεις της ΔΕΗ (καθώς οι λογαριασμοί καθυστερούν) να μην έχουν εικόνα για τα έξοδα από τις κάρτες τους και άρα δεν γνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους αντίστοιχα σε συγκεκριμένες ημερομηνίες κ.λπ.

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν επίσης και πολλά άλλα χωριά στην περιοχή, αλλά δυστυχώς, μέχρι σήμερα, δεν βρέθηκε λύση με αποτέλεσμα τα προβλήματα αυτά να πολλαπλασιάζονται.
Ακούει κανείς από τους αρμοδίους ή τους εκπροσώπους μας, άραγε;

Μιχ. Μ.