Απάντηση για τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Ρόδου

Απάντηση για τα μαθήματα  στο Δημοτικό Ωδείο Ρόδου

Απάντηση για τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 175 ΦΟΡΕΣ

Απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας "Η Ροδιακή" αναφορικά με τα μαθήματα που δεν γίνονται στο Δημοτικό Ωδείο Ρόδου απέστειλαν ο διευθυντής και οι καθηγητές του.

Το δημοσίευμα της "Ροδιακής" είχε πραγματοποιηθεί έπειτα απο καταγγελία συμπολίτη μας που ανέφερε πως σκεπάζονται τα όργανα στις αίθουσες και δεν παραδίδονται μαθήματα κάθε φορά που βρέχει.

Στη σχετική απάντηση τόσο του διευθυντή όσο και των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου Ρόδου, αναφέρονται τα εξής:

"Ο διευθυντής και οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Ρόδου, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Ροδιακής με τίτλο «Όταν βρέχει στο Δημοτικό Ωδείο Ρόδου, δεν γίνονται μαθήματα», θέλουν να καταστήσουν σαφές και ξεκάθαρο ότι τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Ρόδου γίνονται κανονικά καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα, υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, σε ένα περιβάλλον αξιοπρεπές και πολύ καλά οργανωμένο, τόσο ως προς την υλικοτεχνική υποδομή όσο και ως προς το έμψυχο δυναμικό.

Πράγματι υπήρξε σε μία μόνο αίθουσα του ωδείου ένα τεχνικό πρόβλημα, για το οποίο όμως άμεσα επελήφθησαν οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου και οι εργασίες αποκατάστασης βρίσκονται σε τελικό στάδιο.

Οι φωτογραφίες του δημοσιεύματος δείχνουν την κατάσταση της τάξης την μέρα της μεγάλης βροχής που απλά οι μηχανικοί του κτιρίου δεν μπόρεσαν εκείνη την μέρα να επέμβουν στη μόνωση.

Το πρόβλημα αυτό όμως ουδόλως επηρέασε την λειτουργία του Ωδείου και είναι κρίμα να δυσφημίζεται το έργο που παράγεται από καθηγητές και μαθητές από ένα μεμονωμένο και ήσσονος σημασίας περιστατικό.
Ο διευθυντής και οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Ρόδου".

Το σχετικό δημοσίευμα της "Ρ" στις αρχές Φεβρουαρίου ανέφερε συγκεκριμένα:

Με.. μουσαμάδες σκεπάζονται κάθε φορά τα πιάνα και τα υπόλοιπα όργανα που υπάρχουν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ωδείου της Ρόδου, κάθε φορά που ξεσπούν οι βροχές.

Κι αυτό όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες που μας απέστειλαν αναγνώστες μας, επειδή οι αίθουσες είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Στην επισήμανσή τους σημειώνουν συγκεκριμένα:
«Θέλουμε να σας αναφέρουμε ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλα τα παιδιά κ οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Ωδείου.

Το ωδείο στην κυριολεξία κάθε φορά που βρέχει, γίνεται ακατάλληλο για μάθημα. Είναι ντροπή να μην δίνει κανείς σημασία στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς. Σας στέλνω μόνο δύο φωτογραφίες, πιστεύω ότι θα καταλάβετε και θα αναδείξετε το πρόβλημα. Σας ευχαριστώ».

Διαβάστε ακόμη

Παράκτιος καθαρισμός στην παραλία της Ψαροπούλας από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου και τον Υδροβιολογικό Σταθμό Ρόδου

Από την εφηβεία στην ενηλικίωση: Χτίζοντας γέφυρες

Σε πανελλήνιο συνέδριο μαθητές του 1ου Δημοτικού Κρεμαστής και 1ου Δημοτικού Αφάντου

Λαοί και θρησκείες συναντώνται στο νησί «της πεταλούδας» και του «ελαφιού»

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Ρόδου… ταξιδεύει!

Το 1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο) στο Cern

Από το Νεστορίδειο της Ρόδου στα βήματα του Ελ Γκρέκο

Γιορτή ποίησης στο 1ο ΔΣ Κρεμαστής