Νίκη στα χαρτιά για την Καλλιθέα

Διακοπή είχε το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, ελέω Καθαράς Δευτέρας, και επαναρχίζει με τη διεξαγωγή της 19ης αγωνιστικής. Η Καλλιθέα, βάσει προγράμματος, θα υποδεχόταν την  Έξω Παναγίτσα, ωστόσο μόλις χθες κοινοποιήθηκε από την Ομοσπονδία η απόφαση των Χαλκιδαίων να μην ταξιδέψουν στη Ρόδο, με αποτέλεσμα να μηδενιστούν.

«Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΕ Έξω Παναγίτσας στον αγώνα ΑΕ Καλλιθέα Ρόδου - ΑΕ Έξω Παναγίτσας της 17/03/2019 για τη 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΕ Καλλιθέα Ρόδου με σκορ 20-0.

Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, το Σωματείο ΑΕ  Έξω Παναγίτσας, εκτός από τον μηδενισμό, υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 (άρθρο 7)» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Εξάλλου, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των αγώνων:

Σάββατο 16 Μαρτίου
ΣΕΦ βοηθ. (17.30’) Ίκαρος Νέας Σμύρνης – Κορωπί
Διαιτητές: Ουσταμπασίδης, Κούλης Χαρ.
Κομισάριος: Παπαδόπουλος Κ.

Κυριακή 17 Μαρτίου
Κοντόπευκο (17.00’) ΚΑΠ – Δειλινό
Διαιτητές: Μπιτσιντζάνος, Μπακετέα
Κομισάριος: Λιμνιάτης

Δύο Αοράκια (17.00’) ΟΦΗ – Ερμής Σχηματαρίου
Διαιτητές: Κονταράτος, Σκουλαρίκης
Κομισάριος: Μαχαιριανάκης

Ραφήνα (17.00’) Αργοναύτης – Ζωγράφου
Διαιτητές: Γρίβα, Αγγελής
Κομισάριος: Τζουβάρας

Χίος (17.00’) Βούρειος – Μελίσσια
Διαιτητές: Μαρίγλη, Ροδίτης
Κομισάριος: Σκούφαλος

Θήβα (17.00’) Άρης Θ. – Λοκρός Αταλάντης
Διαιτητές: Χρηστίδης Π., Ζιώγας
Κομισάριος: Χαράτσης.