Είναι τιμή για τη ΝΔ να αποτελεί δεξαμενή άντλησης άξιων στελεχών για να υπηρετήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση

Είναι τιμή για τη ΝΔ να αποτελεί δεξαμενή άντλησης άξιων στελεχών για να υπηρετήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση

Είναι τιμή για τη ΝΔ να αποτελεί δεξαμενή άντλησης άξιων στελεχών για να υπηρετήσουν την τοπική αυτοδιοίκηση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 159 ΦΟΡΕΣ

Του Μιχαήλ Β. Μαντικού*

Η Νέα Δημοκρατία, ως η μόνη παράταξη που προσανατολίζεται σταθερά στην αξιοκρατία, έχει αποτελέσει και αποτελεί δεξαμενή αναζήτησης και άντλησης στελεχών για όλους σχεδόν τους συνδυασμούς στην τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Το γεγονός αυτό αποτελεί τιμή για την παράταξή μας, ακόμα και εάν αυτό διαφοροποιείται κάποιες φορές από τις στρατηγικές επιλογές της.

Άλλωστε, ο σεβασμός της διαφορετικής επιλογής αποτελεί ένα ακόμα διαχρονικά ισχυρό χαρακτηριστικό της μεγάλης, ιστορικής παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που στελέχη διαφορετικών ιδεολογικών χώρων αναζητούν οι ίδιοι να συνταχθούν με υποστηριζόμενους από την Νέα Δημοκρατία συνδυασμούς, αντιλαμβανόμενοι την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη λειτουργία τους.

Θα πρέπει δε να σημειωθεί ότι η ΝΟ.Δ.Ε της Νέας Δημοκρατίας, της οποίας έχω την τιμή να είμαι μέλος, κατανοεί πλήρως την αγωνία των επικεφαλής των παρατάξεων, ως προς το πώς θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τα στελέχη μας, αφού δεν έχουν την τιμή να στηρίζονται από τη Νέα Δημοκρατία.

Ωστόσο, αυτό είναι πολιτική. Από τη στιγμή που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν, ας φροντίσουν και να κατανοήσουν τη λειτουργία της, μέσα στο ζοφερό τοπίο της κουρελού κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να το αλλάξει, όπως έχει πράξει άλλωστε και στο παρελθόν.

(*) Ο Μαντικός Β. Μιχαήλ είναι μέλος της ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας

Διαβάστε ακόμη

Ηλίας Καραβόλιας: Οι νέοι μεγάλοι πόλεμοι

Κυριάκος Μιχ. Χονδρός: 109 χρόνια από ένα μεγάλο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και του πολιτισμού

Χρήστος Γιαννούτσος: Ψηφίζουμε στις Ευρωεκλογές επειδή δεν υπάρχει Planet B

Πάνος Δρακόπουλος: «Καρέ της ζωής - Καρέ της μη ζωής και το ανάμεσό τους»

Ιωάννης Βολανάκης: Χαμαικέρασος η λεπτή (Fragaria vesca),κοινώς φράουλα

Φίλιππος Ζάχαρης: Εισβολή στην Ουκρανία: Η δοκιμασμένη σοβιετική προπαγάνδα ως «καταστροφική επιρροή στα μυαλά των ανθρώπων»

Γεώργιος Παπαγεωργίου: Ο αριθμός των ελαφιών μπορεί να υπολογισθεί μόνο με αυτοψίες στα καταφύγιά τους

Mαρία Kαρίκη: Όταν νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνουν...