Φόρος τιμής στη μνήμη του Γιώργου Τσοπανάκη

Με το Σούπερ Καπ δεν της βγήκε, λόγω των συνθηκών, παρόλα αυτά όμως η ΕΠΣΔ δεν ξέχασε και βρήκε τον τρόπο να τιμήσει τη μνήμη του Γιώργου Τσοπανάκη, ο οποίος «έφυγε» πριν από είκοσι χρόνια.

Στον αείμνηστο πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΔ θα είναι αφιερωμένος ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Δωδεκανήσου, ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 20 Απριλίου, χωρίς να έχει ληφθεί απόφαση για το γήπεδο διεξαγωγής του.

Επιπλέον, ο τελικός του πρωταθλήματος Κ 12 θα φέρει το ονοματεπώνυμο του αείμνηστου Γιάννη Παυλίδη. Οι ημερομηνίες εκκρεμούν και θα γίνουν γνωστές μέσω συμπληρωματικής προκήρυξης.

Πέραν της πρώτης συζήτησης για τους δύο τελικούς, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ οριστικοποίησαν χθες τις ημερομηνίες λήξης των διοργανώσεων της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries θα ολοκληρωθεί στις 13 Απριλίου, αυτό της Β’ κατηγορίας στις 21 Απριλίου και νωρίτερα, στις 31 Μαρτίου, το πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας.  

Την Πρωτομαγιά ή στις 5 Μαΐου θα ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα ανόδου μεταξύ των δευτεραθλητών της Β’ κατηγορίας, ενώ σε μία από τις δύο ημερομηνίες θα οριστεί ο αγώνας μπαράζ για την παραμονή του ενός εκ των προτελευταίων δύο των ομίλων Ρόδου.