Μιχάλης Αγγελόπουλος Η Ν.Δ. θα είναι νικήτρια στις ευρωεκλογές του Μαΐου

Μιχάλης Αγγελόπουλος Η Ν.Δ. θα είναι νικήτρια στις ευρωεκλογές του Μαΐου

Μιχάλης Αγγελόπουλος Η Ν.Δ. θα είναι νικήτρια στις ευρωεκλογές του Μαΐου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 400 ΦΟΡΕΣ

Αυτό τόνισε χθες στη Ρόδο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Στη Ρόδο βρέθηκε χθες στο πλαίσιο της περιοδείας του σε όλη την Επικράτεια εν όψει των Ευρωεκλογών της 26ης Μαΐου 2019 ο δήμαρχος Σάμου και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ., Μιχάλης Αγγελόπουλος.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο νησί, ο κ. Αγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη τύπου παρουσία του πρώην βουλευτή Βασίλη Υψηλάντη, του προέδρου της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου Παύλου Μπακίρη και του περιφερειακού συμπαραστάτη του πολίτη και της επιχείρησης Φίλιππου Τριομμάτη, κατά την οποία έκανε λόγο μεταξύ άλλων για δεδηλωμένη πίστη στο ευρωπαϊκό εγχείρημα, τόσο από τον ίδιο όσο και τη Ν.Δ.

Όπως είπε, η απόφαση του προέδρου του κόμματος για να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο είναι πολύ τιμητική, ενδιαφέρουσα και με προσδοκία, ενώ αναφερόμενος στο μέλλον της Ευρώπης είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα απεμπολήσουμε την Ευρώπη, στην οποία ανήκουμε».

Παράλληλα ζήτησε να γυρίσουμε την πλάτη στον ευρωσκεπτικισμό και τα αρνητικά που τον χαρακτηρίζουν.
Πάντως ο ίδιος τόνισε ότι θα εκφέρει συγκροτημένο πολιτικό λόγο με βάση τη γνώση, ενώ στην ερώτηση της «Ροδιακής» αν η δημοσκόπηση για την πρόθεση ψήφου στην ΕΕ, που ανακοινώθηκε προ ημερών, και δίνει ποσοστό 32,5% στη ΝΔ και 21,5% στον ΣΥΡΙΖΑ απηχεί την πραγματικότητα, ο κ. Αγγελόπουλος εξέφρασε την εκτίμηση ότι το κόμμα του θα είναι ο νικητής. Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

«Ο στόχος των πολιτικών είναι να επιδιώκει τη μεγαλύτερη παρουσία στα πράγματα.
Με ουσία και όχι μόνο για το ποσοστό αυτό καθ’ εαυτό. Το ποσοστό αυτό είναι στο κατά τη γνώμη μου εκτιμώμενο σημείο, δηλαδή θα είναι μία σαφής διαφορά. Όμως δεν είναι μόνο το ποσοστό που πρέπει να μας προβληματίζει ή να μας δημιουργεί ευεξία. Είναι η πραγματική συμμετοχή της χώρας στα ευρωπαϊκά δρώμενα η οποία και δεν πρέπει να αποκοπεί».

Από τη χθεσινή συνέντευξη
Από τη χθεσινή συνέντευξη

Διαβάστε ακόμη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»

Γιάννης Παππάς: Λύση από τον υφυπουργό Ναυτιλίας για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στα πλοία

Ομιλία Μίκας Ιατρίδη στη Βουλή για την αναμόρφωση του Κώδικα Φορολογικής Διαδικασίας: «Στόχος μας, ένας κράτος λιγότερο γραφειοκρατικό, πάντα δίπλα στον πολίτη!»

Γ. Παππάς, υφ. Ναυτιλίας: «Νέα πραγματικότητα η visa express για επιχειρηματίες του τουρισμού Καλύμνου και Λέρου»

Συνάντηση του Μάνου Κόνσολα με πολίτες, τον Δήμαρχο και δημοτικούς Συμβούλους της Σύμης

Κοινοβουλευτική Αναφορά του Βασίλη Α. Υψηλάντη για να συμπεριληφθεί η Πάτμος στα νησιά της Express Visa