Απόλλων Απολλώνων: «Το κατακρίνουμε, αλλά πρέπει να τιμωρηθούν και οι "άρχοντες"…»

Απόλλων Απολλώνων: «Το κατακρίνουμε, αλλά πρέπει να τιμωρηθούν και οι "άρχοντες"…»

Απόλλων Απολλώνων: «Το κατακρίνουμε, αλλά πρέπει να τιμωρηθούν και οι "άρχοντες"…»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 218 ΦΟΡΕΣ

Καταδικάζει την ανάρμοστη συμπεριφορά του προπονητή της, Π. Μακαρούνα και του ποδοσφαιριστή Μ. Μακαρούνα

Θέση για τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής στο γήπεδο Απολλώνων και πιο συγκεκριμένα στον αγώνα της Γ’ κατηγορίας Απόλλων – Ταξιάρχης (0-5), πήρε η διοίκηση της γηπεδούχου ομάδας, καταδικάζοντας τη συμπεριφορά του προπονητή της, Παναγιώτη Μακαρούνα καθώς και του ποδοσφαιριστή της, Μιχάλη Μακαρούνα.

Όμως θεωρεί πως για τη συμπεριφορά τους αυτή, ηθικοί αυτουργοί είναι οι διαιτητές του παιχνιδιού (Κάζας, Δημητριάδης, Ντόκος), που με τις αποφάσεις τους κατάφεραν να εξαγριώσουν δύο πολύ ήρεμους ανθρώπους.

Στην επιστολή η διοίκηση του Απόλλωνα αναφέρει πως θα δεχθεί κάθε τιμωρία, αναλαμβάνοντας την ευθύνη, όμως ζητά απύ τη διοργανώτρια αρχή, κάποια στιγμή να τιμωρούνται και οι διαιτητές που δεν σέβονται τον ιδρώτα των ομάδων. Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Η διοίκηση του Α.Π.Σ Απόλλων Απολλώνων κατακρίνει σαφώς την κίνηση του προπονητή της ομάδος Παναγιώτη Μακαρούνα καθώς και του ποδοσφαιριστή της Μιχάλη Μακαροάνα για την ανάρμοστη συμπεριφορά τους απέναντι στους διαιτητές, αλλά μήπως πρέπει να δούμε και την υπόθεση γιατί βγήκανε εκτός ορίων;

Διότι όποιος τους γνωριζει προσωπικά ξέρει ότι είναι δύο ήρεμοι χαρακτήρες. Οι διαιτητές από την ώρα που ήρθανε στο γήπεδο μέχρι και το τέλος του αγώνα, ήταν πολύ απότομοι με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας χωρίς να υπάρχει λόγος και τους μιλούσανε απότομα ακόμα και στους ανήλικους παίττες μας. Οι διαιτητές δεν μας έδωσαν δύο πέναλτυ που ακόμα και μικρό παιδί θα τα έβλεπε, μέτρησαν γκολ όπου η μπάλα είχε βγει όλη έξω και δεν μας δόθηκαν παρά πολλά αλλά σφυρίγματα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να μας εκνευρίσει και να μην μας αφήσει να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Σίγουρα οι διαιτητές έπαιξαν σημαντικό ρόλο για αυτό το ευρύ σκορ. Μετά το τέλος του αγώνα και καθώς πηγαίναναμε προς τα αποδυτήρια, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μακαρούνας πλησίασε τον πρώτο βοηθό (Ντόκο) και του είπε ότι δεν κάνει και να αλλάξει άθλημα. Τότε ο διαιτητής σήκωσε απειλητικά το χέρι προς το μέρος του και ο ποδοσφαιριστής μας από αντίδραση και μόνο τον απώθησε (όπως λέει και το φύλλο αγώνα). Τότε μπήκαν μπροστά οι ψυχραιμότεροι και παράγοντες και των δύο ομάδων και ηρέμησαν τα πνεύματα και οι διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια τους, όπου δεν χρειαζόταν και η παρουσία της αστυνομίας για να φύγουν από το γήπεδο.

Υπήρχαν φωνές έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών για μικρό χρονικό διάστημα από φιλάθλους της ομάδας μας, που ήταν έξω από το γηπέδο γιατί όσοι ξέρουν το γήπεδο μας, τα αποδυτήρια βρίσκονται στο κάτω μέρος του γηπέδου δίπλα από τον δρόμο και θα ξανά πούμε ΜΟΝΟ φωνές και όχι ρίψεις πετρών και διαφόρων αντικειμένων όπως ειπώθηκαν σε διάφορα στέκια του νησιού.

Δεν θέλουμε να δικαιολογηθούμε, θέλουμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη προς το κόσμο της ομάδος μας, για τα λάθη μας. Αναλαμβάνουμε πλήρως τις ευθύνες μας και θα πληρώσουμε και θα αποδεχτούμε την τιμωρία μας οποία και να είναι, αλλά δεν γίνεται συνέχεια να φταίνε και να τιμωρούνται πάντα οι ομάδες, κάποια στιγμή πρέπει να τιμωρηθούν και οι «άρχοντες» του γηπέδου που δεν σέβονται τον κόπο και τον ιδρώτα των ομάδων. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ταξιάρχη Καλάθου για τη νίκη του».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή