Εκτός… συνόρων Ατσικνούδας, Κυρίτσης

Ανακοινώθηκαν χθες από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες της 23ης αγωνιστικής  στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Αναλυτικότερα:

-Τον αγώνα του Κερατσινίου με την Επισκοπή για τον 5ο Όμιλο, θα διαιτητεύσει ο Δημήτρης Ατσικνούδας, έχοντας βοηθούς τους Γιώργο Αραβίδη (Αθήνας), Βασίλη  Βαξαβανέλη (Αθήνας)

-Το ματς του Αγίου Ιερόθεου με το Αιγάλεω  για τον 7ο Όμιλο, θα σφυρίξει ο Μανώλης Κυρίτσης, έχοντας βοηθούς τους Λυκούργο Τσολακίδη (Αθήνας) και Αθανάσιο Μητράκο (Αθήνας)

Σε ό,τι αφορά τους αγώνες των ομάδων του νησιού μας:
-Το Σάββατο στις 13.30 στο Δημοτικό Στάδιο το ματς του Διαγόρα με τον Αστέρα Αμαλιάδας, θα διευθύνουν οι Γιώργος Χρόνης (Δυτ. Αττικής),Χαρ. Χλεμπογιάννης (Φωκίδας), Ανδρέας Καντανολέων (Δυτ. Αττικής).

-Τον αγώνα του «Οικονομίδειου» που θα ξεκινήσει στις 14.15 την Κυριακή, θα σφυρίξουν οι Χρήστος Χρυσάφης (Αθήνας), Χρήστος Τζίκας (Αθήνας) και Μάριος Ναζιρόπουλος (Έβρου).

- Και το παιχνίδι του Φοίβου στη Βάρδα με τον Παμβουπρασιακό που θα ξεκινήσει στις 13.15 θα διευθύνουν οι Γιάννης Παπαγεωργόπουλος (Αργολίδας), Χαράλαμπος Λέκκας (Αργολίδας), Κωσταντίνος Γκουριώτης (Αργολίδας).