Μιχ. Κόκκινος: Επιστρέφω στη Ρόδο μας και στη δουλειά μου

Μιχ. Κόκκινος: Επιστρέφω  στη Ρόδο μας και στη δουλειά μου

Μιχ. Κόκκινος: Επιστρέφω στη Ρόδο μας και στη δουλειά μου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1710 ΦΟΡΕΣ

Παραιτήθηκε από γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού

Την παραίτησή του από τη θέση του γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού, κατέθεσε χθες το μεσημέρι, ο συμπατριώτης μας κος Μιχάλης Κόκκινος, στέλεχος της Κίνησης Ιδεών και Δράσης «Πράττω» και στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού Εξωτερικών κου Νίκου Κοτζιάς.

Η απόφαση του κου Μιχάλη Κόκκινου, φαίνεται ότι ήταν συνειδητή καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος μιλώντας χθες στη «Ροδιακή» επιθυμεί να επιστρέψει στη Ρόδο πλέον και να αφοσιωθεί στη δουλειά του.
«Επιστρέφω ξανά στη Ρόδο. Θα αναμειχθώ ξανά με την κοινωνία μας. Κι αν η κοινωνία θέλει και με αναδείξει και πάλι σε οτιδήποτε μπροστάρη, εγώ με πολλή χαρά θα αναλάβω και πάλι τις υποχρεώσεις μου και τις ευθύνες μου
Δεν θα είμαι πουθενά υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές. Πολιτικός δεν γίνεται κανείς από τα δικά του «θέλω» αλλά από τα «θέλω» της ίδιας της κοινωνίας και μόνο».

Σε δήλωσή του προηγουμένως στο διαδίκτυο και στην προσωπική του σελίδα, ο κος Μιχάλης Κόκκινος επισήμανε:
«Ώρα ευθύνης, ώρα αξιοπρέπειας, ώρα πολιτικής απόφασης, προσηλωμένης σε ηθικές αξίες και αρχές, που υπηρέτησες, υπηρετείς και θα εξακολουθήσεις να υπηρετείς, με πατριωτισμό, ρομαντισμό και αυταπάρνηση! Για μια Ελλάδα κυρίαρχη, ισχυρή, πόλο ασφάλειας και σταθερότητας στην Ανατολική Μεσόγειο! Για ένα κόσμο ανθρώπινο, ειρηνικό, αλληλέγγυο, σύμφωνα με το «Πνεύμα της Ρόδου»! Ένα κόσμο καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας!
Με βαθιά τιμή και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις γυναίκες και τους άνδρες, που εκπροσωπούν επάξια τον Οικουμενικό Ελληνισμό απανταχού της γης».

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

(Βίντεο & Φωτογραφίες) Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε πριν από λίγο και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου - Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια

Αποφασισμένο το Λιμενικό Ταμείο να καθαρίσει την είσοδο του λιμανιού της Ακαντιάς από τα παρατημένα σκάφη!