Το καλύτερο οικογενειακό ξενοδοχείο ανακηρύχθηκε το Sunwing Kallithea Beach

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της διαδικτυακής ψηφοφορίας “Stora Barnsemesterpriset” της Σκανδιναβικής ιστοσελίδας barnsemester.se, η οποία είναι αφιερωμένη στις οικογενειακές διακοπές. 

Ο Σουηδός πράκτορας Ving της Thomas Cook Northern Europe, αναδείχθηκε για 6η συνεχή χρονιά, νικητής σε όλες τις κατηγορίες: 

Καλύτερη εταιρεία ταξιδιών για οικογένειες, Καλύτερο Οικογενειακό Πρόγραμμα, Καλύτερο Παιδικό Κλαμπ και Καλύτερο Οικογενειακό Ξενοδοχείο.Το ξενοδοχείο της Thomas Cook Hotels & Resorts, το Sunwing Kallithea Beach, έλαβε τις περισσότερες ψήφους και ανακηρύχθηκε ως το  ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
 


Στο συγκεκριμένο βραβείο έρχεται να προστεθεί και η βράβευση  “Customer Hero” του Ομίλου της Thomas Cook στο προσωπικό του ξενοδοχείου σε συνάντηση στο Βερολίνο, διότι επέδειξε «ηρωικό»  ζήλο στην εξυπηρέτηση 1200 πελατών πέραν των ήδη 2000 πελατών που ήταν στο ξενοδοχείο την ημέρα της πτώσης των συστημάτων κρατήσεων στο αεροδρόμιο τον περασμένο Ιούλιο!

«Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που το ξενοδοχείο μας, το Sunwing Kallithea Beach, ψηφίστηκε από τους Σκανδιναβούς πελάτες μας, ως το καλύτερο οικογενειακό ξενοδοχείο στον κόσμο! Είμαι όμως περισσότερο χαρούμενη και περήφανη διότι απονεμήθηκε στο προσωπικό μας το βραβείο «Customer Hero» αναγνωρίζοντας την ηρωική προσφορά του.

Όταν έχεις καταφέρει να μετατρέψεις το προσωπικό σου σε «ήρωες» τότε σίγουρα έχεις δημιουργήσει μια γερή βάση για να έρθουν πολλά βραβεία και διακρίσεις στο μέλλον! Γι’αυτό και δεν έχω λόγια για να ευχαριστήσω το υπέροχο προσωπικό μας που κατάφερε και προσέφερε τόσο δυνατά συναισθήματα στους πελάτες μας και τόσο θαυμασμό στον όμιλο που ήταν αδύνατον να τα μην τα θυμηθούν, όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας και για τις δύο βραβεύσεις!» είπε η Περιφερειακή Δ/ντρια Ανατολικής Ευρώπης της Thomas Cook Hotels & Resorts και Δ/ντρια του ξενοδοχείου κα Θέμις Κριαρά.