Ορφέας - Κλεάνθης: Ευγενικός σωτήρας σε βαρετό φόντο

Ορφέας - Κλεάνθης: Ευγενικός σωτήρας σε βαρετό φόντο

Ορφέας - Κλεάνθης: Ευγενικός σωτήρας σε βαρετό φόντο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 264 ΦΟΡΕΣ

Ο έμπειρος επιθετικός σκόραρε δις και οδήγησε τον Κλεάνθη σε ανακουφιστική νίκη επί του Ορφέα με 2-0

Μπορεί να μην ξεμπέρδεψε οριστικά από τους μπελάδες που έβαλε στο κεφάλι τους τις τελευταίας αγωνιστικές, όμως σίγουρα μπορεί να αισθάνεται πλέον πολύ πιο άνετα.

Ο Κλεάνθης έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί στους φίλους του, νίκησε στους Αγίους Αποστόλους τον Ορφέα με 2-0 και αποσπάστηκε έξι βαθμούς από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στην εξέδρα περισσότερο απόλαυσαν τη λιακάδα και τη μεταξύ τους κουβέντα, παρά το παιχνίδι καθ’ αυτό. Ο ρυθμός ήταν από το πρώτο σφύριγμα υποτονικός, με τον Κλεάνθη να διατηρεί μία φλύαρη υπεροχή, ενώ όσες φορές επισκέφθηκε με αξιώσεις τα αντίπαλα καρέ, τον σταμάτησε ο χθες έξοχος τερματοφύλακας Γιαννόπουλος.

Οι Παραδεισιώτες έλυσαν τον γόρδιο δεσμό στο 35’. Ο Ευγενικός υποδέχθηκε την κάθετη μπάσα του Πελέκη, πέρασε και τον «ερυθρόλευκο» γκολκίπερ και σκόραρε από κοντά σε κενή εστία, παίρνοντας τη ρεβάνς για τις ευκαιρίες που είχε σπαταλήσει νωρίτερα.

Δια ποδός Ευγενικού έγινε και το 0-2, με τη συμπλήρωση 50 λεπτών αγώνα. Μετά από παράλληλο γύρισμα του Κρομμύδα από τα δεξιά και κόντρα σε πόδι αμυντικού, η μπάλα στρώθηκε στον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος «κεραυνοβόλησε» από κοντά.

Το υπόλοιπο του παιχνιδιού έμοιαζε περισσότερο με καλοκαιρινό προπονητικό δίτερμα και το σφύριγμα της λήξης ήρθε να βάλει τελεία σ’ ένα μάλλον ανιαρό απόγευμα.

Εύκολο έργο είχαν ο διαιτητής Δουλγέρης και οι βοηθοί του, Σαρρής και Ζαχαριάδης.

Οι συνθέσεις:
Ορφέας: Γιαννόπουλος, Παπαδιός (63’ Τσικούρης), Μαλανδρής, Τζοβαλίν, Σβέρκος, Αυγουστάκης, Ντουρμισλάρ, Μαχραμάς (87’ Θέμελης), Δαφερέρας, Καπέσιος, Μαγιόγλου.

Κλεάνθης: Σαμολαδάς, Μπερετούλης (86’ Ραμάι), Χαριτάκης (78’ Χατζησάββας), Πελέκης (60’ Κόκας), Ατσίδης, Κρομμύδας (71’ Χατζηκυριάκος), Σιέχ, Γιαννίκος, Καβουκλής.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.