Στην Αθήνα η παράσταση «Η Αφροδίτη με τη γούνα» του Θεατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ρόδος  δίνει το “παρών” στα θεατρικά δρώμενα της Αθήνας σε ένα καθ’ όλα επαγγελματικό επίπεδο που αποδεικνύει το μεράκι και την καλλιτεχνική αισθητική του νησιού μας. 

Η θεατρική παράσταση «Η Αφροδίτη με τη γούνα», μία παραγωγή του Θεατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσου «Κουίντα», κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και προτάσεις για την επανάληψη των παραστάσεων στην πρωτεύουσα.  

Η θεατρική παράσταση παρουσιάστηκε στον τεχνοχώρο Καρτέλ, στον Βοτανικό για δύο συνεχόμενες ημέρες και χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου και τα εγκάρδια σχόλια τόσο των θεατών όσο και των επαγγελματιών του καλλιτεχνικού χώρου οι οποίοι παρακολούθησαν την παράσταση.  Το ταξίδι της δικής μας Αφροδίτης στην Αθήνα ήταν μία συνδιοργάνωση του ΘΕ.ΣΥ.ΔΩ. με τον ΔΟΠΑΡ, ενώ στηρίχθηκε επικοινωνιακά από την ΕΡΤ και άλλα αθηναϊκά ΜΜΕ.  

Επόμενη στάση για την «Αφροδίτη με τη γούνα» είναι το κοκτέιλ-μπαρ ΡΩΓΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ στην Παλιά Πόλη, ο χώρος ο οποίος πρωτοπαρουσιάστηκε, ενώ τον Μάιο στην Αθήνα η Αφροδίτη θα παρουσιάζεται στο Faust για δύο εβδομάδες.  Πιο συγκεκριμένα, η θεατρική παράσταση θα παίζεται κάθε Τετάρτη στη ΡΩΓΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, πλ. Αρίωνος, Μεσαιωνική Πόλη, στις 21:30 από τις 27 Μαρτίου και για όλο τον Απρίλιο μήνα (εκτός Μ. Τετάρτη).

Τη μετάφραση και σκηνοθεσία υπογράφει η θεατρολόγος Βίκυ Θεολόγη η οποία υποδύεται τον κεντρικό ρόλο με συμπρωταγωνιστή τον Θανάση Ζαχαρόπουλο, ενώ τις μουσικές υπογράφουν οι Ρόδιοι μουσικοί Γιάννης Γιακουμάκης και Λεωνίδας Σακελλαρίδης.  

Η «Αφροδίτη με τη γούνα» επέστρεψε από την Αθήνα ανανεωμένη και ετοιμοπόλεμη με νέες προσθήκες στο κείμενο κατόπιν συμβουλευτικής σκηνοθεσίας του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη.  Το ταξίδι συνεχίζεται. 

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 6942917893