Απάντηση Γαβρόγλου σε Καματερό για τη «θωράκιση της νησιωτικότητας μέσω ενίσχυσης των σχολικών μονάδων»

Απάντηση Γαβρόγλου σε Καματερό για τη «θωράκιση της νησιωτικότητας  μέσω ενίσχυσης των σχολικών μονάδων»

Απάντηση Γαβρόγλου σε Καματερό για τη «θωράκιση της νησιωτικότητας μέσω ενίσχυσης των σχολικών μονάδων»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 201 ΦΟΡΕΣ

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Ηλίας Καματερός αναφέρει τα εξής:

Σε σχετική ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που υπογράφει και ο βουλευτής Δωδεκανήσου Ηλίας Καματερός αναφέρονται οι ρυθμίσεις που ενίσχυσαν τελευταία τις σχολικές μονάδες στα νησιά και γενικότερα στην παιδεία (συνημμένο).

Παρόλα αυτά εμείς επιμένουμε στην παραπέρα μοριοδότηση των υπηρετούντων στα μικρά νησιά για τους επικείμενους μόνιμους διορισμούς καθώς και στην εντοπιότητα (πάλι για τα μικρά νησιά). Όπως είχε απαντήσει ο Υπουργός στη Βουλή σε σχετικό αίτημα μας κατά την συζήτηση του Ν/Σ θα εξεταστούν αυτές οι περιπτώσεις. Αυτό επιβεβαίωσε και πρόσφατα σε συνάντηση μας.

Πέρα από αυτά όμως εμείς πιστεύουμε ότι ολιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων στα νησιά τόσο της παιδείας όσο και της υγείας κ.α. θα γίνει με την θεσμοθέτηση της κατηγοριοποίησης των νησιών που προωθείται μετά από σχετική μελέτη.

Το εργαλείο αυτό θα δώσει την δυνατότητα σχεδιασμού ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του κάθε νησιού και των σχέσεων με τα μεγαλύτερα γειτονικά νησιά, που θα μπορούν να στηρίξουν τα μικρότερα με αυξημένες δομές και στελέχωση.

<p style=" margin: 12px auto 6px auto; font-family: Helvetica,Arial,Sans-serif; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; font-size: 14px; line-height: normal; font-size-adjust: none; font-stretch: normal; -x-system-font: none; display: block;"> <a title="View Απάντηση Γαβρόγλου σε Καματερό on Scribd" href="https://www.scribd.com/document/403215934/%CE%91%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%93%CE%B1%CE%B2%CF%81%CF%8C%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5-%CE%9A%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CF%8C#from_embed" style="text-decoration: underline;" >Απάντηση Γαβρόγλου σε Καματερό</a> by <a title="View RodiakiNewsRoom's profile on Scribd" href="https://www.scribd.com/user/259234955/RodiakiNewsRoom#from_embed" style="text-decoration: underline;" >RodiakiNewsRoom</a> on Scribd</p><iframe class="scribd_iframe_embed" title="Απάντηση Γαβρόγλου σε Καματερό" src="https://www.scribd.com/embeds/403215934/content?start_page=1&view_mode=scroll&access_key=key-5zb3Ph2YZPlrfnlGr2oP&show_recommendations=true" data-auto-height="false" data-aspect-ratio="0.7068965517241379" scrolling="no" id="doc_38765" width="100%" height="600" frameborder="0"></iframe>

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»