Ακαδημία Καλύμνου: Ξεπερνώντας τις προσδοκίες

Άλματα προόδου έχει κάνει η Ακαδημία Καλύμνου σε αυτά τα τρία χρόνια που συμμετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα. Φέτος, σημείωσε ακόμη μία επιτυχία, την πρώτη της παρουσία σε φάιναλ φορ κατηγορίας εφήβων και λίγες μέρες μετά την κατάκτηση της 4ης θέσης, κάνει ένα σύντομο απολογισμό πεπραγμένων.

«Αυτή η ομάδα των εφήβων έκανε μία άκρως πετυχημένη χρονιά, με επιστέγασμα την πρόκριση και συμμετοχή της στο Final 4.

Για όσους ήταν κοντά στην ομάδα μας όλο αυτό το διάστημα, γνωρίζουν ποιο ήταν το επίπεδό της πριν 2 χρόνια και πώς ολοκληρώθηκε φέτος η χρονιά. Γι’ αυτήν την ομάδα, όλη η οικογένεια της Ακαδημίας αισθάνεται μόνο υπερηφάνεια!!!

Για τους 5 έφηβους, που γίνονται άντρες, έχουμε να πούμε ότι ναι μεν τέλειωσε ένα όμορφο ταξίδι με την ομάδα των εφήβων, δεν τέλειωσε όμως το μπάσκετ. Ο Μανώλης (σ.σ. Χειλάς), ο Γιάννης (σ.σ. Μιλάτος), ο Μιχάλης (σ.σ. Τρικοίλης), ο Σταύρος (σ.σ. Χαντζάρας) και ο Μικές (σ.σ. Γαλουζής) -η σειρά αναγραφής των ονομάτων γίνεται σύμφωνα με τον αριθμό φανέλας που φορούσαν όλη τη χρονιά και όχι σύμφωνα με την αξία ή την προσφορά τους- θ’ αποτελέσουν τη βάση της ομάδας των ανδρών.

Όσοι επιτύχουν σε κάποια ανώτατη σχολή (και ευχόμαστε να πετύχουν και οι 5) και φύγουν από την Κάλυμνο, να ξέρουν ότι παραμένουν μέλη της ομάδας κι όποτε μπορούν και θέλουν να ξεμουδιάσουν, οι πόρτες της θα είναι πάντα ανοικτές.

Για τα υπόλοιπα παιδιά που μένουν πίσω, αλλά και γι’ αυτά που θα συμπληρώσουν την ομάδα των εφήβων, λέμε μόνο “δουλειά-δουλειά-δουλειά”.

ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ 2018-2019, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ».