Παιχνίδι παραμονής  για τον ΑΣΤΙΡ  την Κυριακή

Σε μια… σκακιέρα βάσει διαμόρφωσης της βαθμολογικής κατάταξης έως τώρα στον 4ο όμιλο της Β’ Εθνικής γυναικών θα πρέπει να κινηθεί ο ΑΣΤΙΡ, για να μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία.

Στον όμιλο αγωνίζονται εφτά ομάδες από τις οποίες οι τρεις τελευταίες ισοβαθμούν (με έξι βαθμούς) και είναι κατά σειρά οι Φιλίνος, Διαγόρας Ικαρίας και ΑΣΤΙΡ. Βάσει προκήρυξης, μόνο η τελευταία θα υποβιβαστεί, ενώ στον συγκεκριμένο όμιλο εκκρεμεί και η αναβληθείσα αναμέτρηση του Νέου Αστέρα με τον Διαγόρα Ικαρίας στο Ρέθυμνο.

Για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα απομένουν άλλες τρεις αγωνιστικές, η μία από τις οποίες θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, όταν ο ΑΣΤΙΡ θα υποδεχτεί στο Κορακόνερο (12.30) τον Διαγόρα Ικαρίας σε ένα παιχνίδι παραμονής, ενώ ο Φιλίνος θα παίξει εκτός με τους Νέους Δραπετσώνας και τα Βριλήσσια θα υποδεχτούν τον πρωτοπόρο ΟΦΗ. Ο Νέος Αστέρας Ρεθύμνου να έχει το ρεπό του.

Σε περίπτωση νίκης πάντως την Κυριακή, η ομάδα της Ιαλυσού θα έχει βάσιμες ελπίδες παραμονής  χωρίς περιθώριο φυσικά να σκεφτεί κανένα άλλο αποτέλεσμα. Από ‘κει και πέρα πια, σενάρια υπάρχουν πολλά και όλα θα εξαρτηθούν από τα κυριακάτικα αποτελέσματα, για να υπάρχει στη συνέχεια μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.