Διαγόρας Βατίου: Ο «φορτιστής» στην  πρίζα, ο  Έλληνας  στην αναμονή

Το γέμισμα των «δεξαμενών» ενέργειας των ποδοσφαιριστών του ενόψει της τελευταίας και καθοριστικής για το μέλλον της ομάδας του, τριάδας αγώνων του φετινού πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, είναι στην παρούσα φάση το μεγάλο ζητούμενο για τον Γιάννη Καμπούρη.

Ο προπονητής του δεν είχε πρόβλημα να παραδεχθεί πως στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη, το οποίο και έχασε με 3-0, η ομάδα του βρέθηκε σε κακό απόγευμα όχι γιατί δεν ήθελε, αλλά γιατί της έλειπαν η φρεσκάδα και οι δυνάμεις, ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα της υπερπροσπάθειας που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του τις αγωνιστικές που προηγήθηκαν.

Στο πρόγραμμα ακολουθεί, την ερχόμενη Κυριακή, αγώνας των Αγίων Αποστόλων με τον Ορφέα και όπως έλεγε χθες τεχνικός των «κυανέρυθρων», η σκέψη του ιδίου και των αθλητών του δεν απλώνεται πέρα απ’ αυτό.

Τα ματς με την ΑΕ Κω στο Βάτι και με τον Διγενή στα Κοσκινού θα αρχίσουν να τα σκέφτονται μόνο μετά το τέλος του ματς των Αγίων Αποστόλων, που είναι και ο πρώτος από τους απόλυτους τελικούς επιβίωσης.

Το βασανιστικό ερώτημα που απασχολεί τον Γιάννη Καμπούρη είναι αν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Έλληνα. Ο πολύπειρος αμυντικός ταλαιπωρείται από τράβηγμα και έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει, αν όχι το ματς με τον Ορφέα, τουλάχιστον τα τελευταία δύο της σεζόν.