Πετυχημένο το τουρνουά μίνι βόλεϊ

Με αφορμή την πετυχημένη  διεξαγωγή του τουρνουά μίνι βόλεϊ στο «Βενετόκλειο», για παιδιά 6 έως 12 ετών, από τον Ροδιακό Σύλλογο Φίλων Πετοσφαίρισης «Τελχινίς»,  σε συνεργασία με τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου (Δ.Ο.Π.Α.Ρ.) και την Τοπική Επιτροπή Πετοσφαίρισης Δωδεκανήσου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανος Κυριαζής, τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Συγχαίρω όλους όσοι συνέβαλαν, να περάσει η διοργάνωση του τουρνουά από τη θεωρία στην πράξη, με απόλυτη επιτυχία. Με ενθουσίασε το γεγονός, ότι βασική ιδέα διεξαγωγής του τουρνουά, δεν ήταν μόνο να παίξουν τα παιδιά βόλεϊ, αλλά και να μάθουν να λειτουργούν σαν ομάδα, καλλιεργώντας το ομαδικό πνεύμα και την κοινή προσπάθεια, να μάθουν να σέβονται τον αντίπαλό τους, τους προπονητές, τους συμπαίκτες, τους κανονισμούς και γενικότερα, να αγαπήσουν τον αθλητισμό.

Χάρηκα ιδιαίτερα, και για έναν άλλο λόγο. Είδα γονείς παιδιών, συγγενείς, αλλά και φίλους του βόλεϊ στο «Βενετόκλειο», που έσπευσαν να παρακολουθήσουν  τις προσπάθειες στο φιλέ και να εισπράξουν το ερέθισμα, ώστε να ωθήσουν ακόμα περισσότερα άτομα από την περιοχή μας να ασχοληθούν με ένα όμορφο άθλημα, όπως είναι το βόλεϊ.

Σαν πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, δεσμεύομαι, ότι ο Οργανισμός του Δήμου Ρόδου θα είναι πάντοτε αρωγός σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, που προάγουν την ευγενή άμιλλα και την πρόοδο του αθλητισμού».