Διαμαρτυρία για την παραλία της Τσαμπίκας

Πρός Αξιότιμο κύριο Δήμαρχο Ρόδου!     

Αξιοτιμε κύριε Δήμαρχε, δεν θα μας φαινόταν παράξενο διαβάζοντας αυτή την επιστολή, συλλογιζεστε άλλη μια περιοχή της Ρόδου να γκρινιάζει...

Τι θέλουν αυτοί τώρα, ίσως να έχετε δίκιο, γιατί να παραπονιόμαστε; Μπορεί να φταίει που δεν έχει εισακουστεί το αίτημα μας.

Μπορεί όλο αυτό να σας φαίνεται ειρωνικό να φτάνουμε μέσω των ΜΜΕ να εισακουστεί το αίτημά μας. Εδώ και ένα μήνα είμαστε σε επικοινωνία με τους Αντιδημάρχους σας και τον τοπικό πρόεδρο Αρχαγγέλου, για το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην παράλια Τσαμπίκα.

Όπως γνωρίζετε φέτος το νησί αντιμετώπισε πολλές κακοκαιρίες και κάποιες περιοχές επλήγησαν, μια απ' αυτές τις περιοχές είναι και η παραλία Τσαμπίκα. Διερωτόμαστε, γιατί ο Δήμος μας ζητούσε να προπληρώνουμε;

Πριν καν αρχίσει η νέα σεζόν και τώρα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στο αίτημά μας. Διερωτόμαστε κύριε Δήμαρχε, ολόκληρος Δήμος Ρόδου δεν έχει ένα φορτωτή, ένα φορτηγό και ένα γκρέιντερ να μαζέψουν την άμμο που έβγαλε η θάλασσα να ανοίξει ο δρόμος για να πάμε στις δουλειές μας.

Απευθυνόμαστε σε εσάς μέσω της εφημερίδας κύριε Δήμαρχε γιατί εδώ και ένα μήνα ο ένας ρίχνει το μπαλάκι στον άλλον... Ας ελπίσουμε ότι θα βρείτε μια λύση άμεσα.        

Με εκτίμηση οι ομπρελάδες και καντινιέρηδες από την παραλία Τσαμπίκα