Ρόδος: 53χρονος Αλβανός ασέλγησε σε βάρος παιδιού

Ρόδος: 53χρονος Αλβανός ασέλγησε σε βάρος παιδιού

Ρόδος: 53χρονος Αλβανός ασέλγησε σε βάρος παιδιού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2723 ΦΟΡΕΣ

Θα δικαστεί σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει σήμερα, 53χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα δέκα έτη, έναντι αμοιβής και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας του ανηλίκου, νεότερου των δώδεκα ετών.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκαναν στις αρμόδιες διωκτικές αρχές οι γονείς του ανήλικου παιδιού και σε βάρος του 53χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 53χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, φέρεται στα μέσα Μαΐου 2018 να έπεισε δίνοντας ένα μικρό δώρο στο παιδί να τον ακολουθήσει στο σπίτι του όπου και φέρεται να ασέλγησε σε βάρος του. Ο ίδιος κατηγορείται ότι επιχείρησε άλλη μία φορά να παρασύρει το ανήλικο παιδί για τον ίδιο λόγο όμως δεν τα κατάφερε.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι γονείς του παιδιού έχουν δηλώσει διά του δικηγόρου τους κ. Σταύρου Παναγιωτακόπουλου παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση, ενώ ο 53χρονος από την πλευρά του αρνείται τα όσα του καταλογίζονται.

Ο ίδιος συνοδευόμενος από το συνήγορό του κ. Νικήτα Μπόλκα στα μέσα Αυγούστου 2018 βρέθηκε ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογούμενος υπεραμύνθηκε της αθωότητάς του, και παράλληλα κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος της οικογένειας του υποτιθέμενου θύματος- όπως είπε- προκειμένου να προασπίσει την τιμή και την υπόληψή του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος αλλοδαπός είχε πει μεταξύ άλλων πως είναι έγγαμος και πατέρας και ο ίδιος δύο παιδιών και πως διαμένει στη χώρα μας τα τελευταία 22 χρόνια. Εκτός από το ανήλικο παιδί για το οποίο κατηγορείται, ο 53χρονος είχε πει ότι είχε επαφές και με άλλα παιδιά χωρίς ποτέ να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν έκανε αυτά που του καταλογίζουν και πως είναι αθώος.

Ωστόσο μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 53χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τη φυλακή, όπου εξακολουθεί να βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε ακόμη

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου

Αποτελέσματα αστυνομικών δράσεων στα  νησιά του Νοτίου Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα

Πνίγηκε από τροφή το κοριτσάκι στην Κω - Συνελήφθησαν οι γονείς