Οι Επτά Πηγές υποδέχονται τον 7ο κοινόχρηστο σταθμό φόρτισης της Ρόδου!

Το δίκτυο των κοινόχρηστων σημείων φόρτισης που υποστηρίζεται από την ΞΕΝΑΚΗΣ Αυτοκίνητα και την Eurobank μεγαλώνει και εγκαινιάζει το 7ο σημείο φόρτισης, πού αλλού... στις Επτά Πηγές.
Το εστιατόριο με τη μακρά ιστορία που αρχίζει από το 1945, βάζει το λιθαράκι του ώστε να διευκολυνθεί η μετάβαση στη νέα γενιά της ηλεκτροκίνησης.

Πλέον οι χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται την περιοχή για το μοναδικό της φυσικό τοπίο και το σκοτεινό τούνελ θα μπορούν αν θέλουν να φορτίζουν το ηλεκτρικό τους αυτοκίνητο στον υπερσύγχρονο Public Line φορτιστή 11 kw της EVBOX, με ικανότητα φόρτισης 2 αυτοκινήτων ταυτόχρονα, ανακουφίζοντάς τους έτσι από την έγνοια υπολογισμού της αυτονομίας.

Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου ήταν αυτοί που το 1954 χάραξαν και έχτισαν με δική τους πρωτοβουλία τον δρόμο προς τις Επτά Πηγές, ενώ το 1990 ηλεκτροδότησαν την περιοχή αναδεικνύοντας περαιτέρω τη φυσική της ομορφιά.

Πλέον εκσυγχρονίζουν τον χώρο ακόμα παραπάνω και αποτελούν δυνατό συνεργάτη της ΞΕΝΑΚΗΣ Αυτοκίνητα ώστε το νησί να γίνεται ολοένα και πιο φιλικό προς τα ηλεκτρικά οχήματα.