ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: Θα πάρουμε τρεις παίκτες ενδεκάδας

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: Θα πάρουμε τρεις παίκτες ενδεκάδας

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ: Θα πάρουμε τρεις παίκτες ενδεκάδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 697 ΦΟΡΕΣ

Τουλάχιστον τρεις μεταγραφές ενδεκάδας προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Γιάννης Δασκαλάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του κρητικού συλλόγου. Δήλωσε αισιόδοξος για την επόμενη σεζόν ενώ τόνισε ότι ο Εργοτέλης θα συνεχίσει να στηρίζει τ

Τουλάχιστον τρεις μεταγραφές ενδεκάδας προανήγγειλε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Γιάννης Δασκαλάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του κρητικού συλλόγου. Δήλωσε αισιόδοξος για την επόμενη σεζόν ενώ τόνισε ότι ο Εργοτέλης θα συνεχίσει να στηρίζει τους νέους ποδοσφαιριστές. Κάλεσε τον κόσμο να ενισχύσει την ομάδα με την παρουσία του ενώ για την προσπάθεια της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ, χαρακτήρισε κομβικό αγώνα τον πρώτο με τη Νότια Κορέα.

Αναλυτικά...

Για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο:
«Είμαι αισιόδοξος γιατί ο Εργοτέλης διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα. Μάλιστα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στις τάξεις του έναν από τους καλύτερους Ελληνες προπονητές, όπως είναι ο Νίκος Καραγεωργίου. Έχει ισχυρή διοίκηση με τον Απόστολο Παπουτσάκη πρόεδρο και μαζί με τον υπέροχο κόσμο είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε. Η επιτυχία για την ομάδα μας είναι μονόδρομος».

Για τους πολλούς ξένους παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα:
«Ο Εργοτέλης έχει δείξει με πράξεις ότι στηρίζει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και στόχος μας είναι κάθε χρόνο να προωθούνται στην πρώτη ομάδα αρκετοί παίκτες ώστε στο μέλλον ο βασικός κορμός του Εργοτέλη να αποτελείται από παίκτες που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής, από τα σπλάχνα του. Είναι όραμα και στόχος».

Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας:
«Αυτό που κοιτάζουμε στον Εργοτέλη είναι να αποκτήσουμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αγωνίζονται και θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θα πάρουμε τρεις παίκτες ενδεκάδας και θα είναι σε θέση να προσφέρουν άμεσα. Το σημαντικό είναι να καταφέρουμε να πάρουμε αυτούς που θέλουμε. Επίσης θα προωθηθούν και κάποια παιδιά από τα τμήματα υποδομής που είναι και το μέλλον του συλλόγου και γενικότερα του ποδοσφαίρου».

Για την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο:
«Το πρόβλημα με την προσέλευση του κόσμου είναι ευρύτερο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, λόγω της κρίσης που υπάρχει αλλά και της απαξίωσης. Βέβαια σημαντικό ρόλο παίζει και η τηλεόραση, καθώς προβάλλονται όλα τα παιχνίδια. Από την μια δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την προσέλευση του κόσμου, αλλά από την άλλη βρισκόμαστε πέντε χρόνια στην μεγάλη κατηγορία και μην ξεχνάμε ότι ο Εργοτέλης την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε ήταν 11ος στα εισιτήρια. Κάνουμε βήματα προόδου και πιστεύω ότι χρόνο με τον χρόνο θα έρχεται στο γήπεδο περισσότερος κόσμος».

Για τα οικονομικά δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου:
«Στην κοινωνία, αλλά και στο ποδόσφαιρο βρισκόμαστε σε μια νέα τάξη πραγμάτων. Πρέπει όλοι αλλά και οι ποδοσφαιριστές να συνειδητοποιήσουν ότι δεν γίνεται ο βασικός μισθός να είναι κάτω από 700 ευρώ και να υπάρχουν πολλές περικοπές και οι ίδιοι να ζητάνε περισσότερα ή τα ίδια χρήματα που απαιτούσαν και πριν. Επίσης, με την κρίση που υπάρχει οι χορηγίες θα πέσουν και αυτό έχει ως συνέπεια να επηρεάζονται όλοι και όλα από αυτή την κατάσταση. Τα νέα οικονομικά δεδομένα επηρεάζουν το ποδόσφαιρο και οι κινήσεις μας θα πρέπει να είναι προσεχτικές».

Για τη συμμετοχή της Ελλάδας στο Μουντιάλ :
«Ευχόμαστε κάθε επιτυχία η Εθνική μας ομάδα και να συνεχίσει να μας δίνει χαρές. Η ομάδα μας έχει αστέρι και σίγουρα ο πρώτος αγώνας που θα δώσει με την Νότια Κορέα θα κρίνει τα πάντα. Κάπου εδώ θα πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά από τον Γαλανόλευκο Φάρο, καθώς η βοήθεια τους είναι πολύ σημαντική και θα είναι η φωνή της Ελλάδας στα γήπεδα την Νοτίου Αφρικής, όπως συμβαίνει όπου και αν αγωνίζεται το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη