Συγχαρητήρια κι ευχαριστίες από τον Ιπποκράτη

Συγχαρητήρια κι ευχαριστίες από τον Ιπποκράτη

Συγχαρητήρια κι ευχαριστίες από τον Ιπποκράτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 212 ΦΟΡΕΣ

Ιπποκράτης

Τον πιο πειστικό τίτλο στα τοπικά πρωταθλήματα κατέκτησαν οι κορασίδες του Ιπποκράτη οι οποίες …το τερμάτισαν χωρίς απώλειες βαθμών!

Ο κωακός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την ολοκλήρωση του φάιναλ φορ που έγινε στην έδρα του: «Πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια μας, για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο FINAL FOUR Κορασίδων, που διεξήχθη στο νησί μας.

Πολλά συγχαρητήρια στις ομάδες ΑΕ Δικαίου, για την κατάκτηση της 2ης θέσης, ΓΑΣ Ιάλυσος, για την κατάκτηση της 3ης θέσης, και ΓΣ Διαγόρας, για την κατάκτηση της 4ης θέσης στο τουρνουά.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας, για την πολύτιμη βοήθεια που μας πρόσφεραν. Ευχαριστούμε την ΑΕ Δικαίου, για την άψογη συνεργασία στη συνδιοργάνωση αυτού του FINAL FOUR και συγκεκριμένα τον κ. Τζομάκα Δημήτρη και τον κ. Αντωνόπουλο Γιάννη.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εφόρους μας, τον κ. Καλαβρία Ανδρέα, τον κ. Κιαπόκα Σταμάτη, τον κ. Κουτρέτση Παναγιώτη και την κ. Στύλιου Ιουλία, για την πολύτιμη βοήθειά τους και την αντιπρόεδρό μας, κ. Κουλάκη Σέβη».

Τζάμπολ στις 15.00’ με Κόροιβο

Ομάδα που καίγεται για βαθμούς θα υποδεχθεί το επόμενο Σάββατο ο Ιπποκράτης Kos Hotel στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών. Ο Κόροιβος βρίσκεται στην «επικίνδυνη ζώνη» και παλεύει ν’ αποφύγει τα πλέι άουτ.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.00’ αντί 17.00’, λόγω συγκοινωνίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα