Πρωτιά της Ρεμπούλη στη Σπερχειάδα

Τον πρώτο της επίσημο αγώνα πραγματοποιήσε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Ράνια Ρεμπούλη μετά από αρκετούς μήνες (τελευταία της συμμετοχή στο νυχτερινό ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης τον περασμένο Οκτώβριο) ολοκληρώνοντας πρώτη τον ημιμαραθώνιο του Σπερχειού.

Η Ρεμπούλη ολοκλήρωσε τον αγώνα σε 1:28:16 καταλαμβάνοντας την 1η θέση στις γυναίκες και την 4η στη γενική, πίσω από την τριάδα των ανδρών, Φάνη Κατσίκα (1:24:13), Βαγγέλη Ντερβίση (1:28:05) και Κώστα Σκλάβο (1:28:08).

Μετά το τέλος του αγώνα, η Λερια αθλήτρια έκανε την εξής ανάρτηση σε προσωπική της σελίδα στο διαδίκτυο:
«Είμαι πολύ χαρούμενη και νιώθω ευτυχής που αυτό το διήμερο είχα την ευκαιρία, να ζήσω από κοντά τους διοργανωτές αλλά και φίλους μου πλέον, του 4ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΚΡΙΔΑΣ  Ποδηλατικός Άθλος στα Βουνά της Ρούμελης.

Έκανα έναν πολύ καλό προπονητικό αγώνα, σε μια απαιτητική διαδρομή, και σε ένα πανέμορφο τόπο που μύριζε άνοιξη.

Η πρώτη θέση στις γυναίκες, είναι αφιερωμένη στους νέους μου χορηγούς, Herbalife και Ζυθοποιία Πελοποννήσου Karmabeer, όπως και την αγαπημένη μου Garmin Greece, αλλά και τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται.

Νιώθω πως απέκτησα άλλη μια οικογένεια στην όμορφη πόλη της Σπερχειάδας και ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη Αργυρόπουλο που με παρακίνησε να επισκεφτώ, τα όμορφα αυτά μέρη της χώρας μας.
Όσοι δεν έχετε κάνει αυτό τον αγώνα, να τον εντάξετε στο καλεντάρι σας για την επόμενη χρονιά. Μέχρι τότε, καλή δύναμη σε όλους μας».

Να θυμίσουμε ότι εκκρεμεί η απόφαση του ΕΣΚΑΝ για το περιστατικό της Θεσσαλονίκης και να τονιστεί ότι ο συγκεκριμένος ημιμαραθώνιος του Σπερχειού δεν έχει την έγκριση του ΣΕΓΑΣ καθώς διοργανώνεται από ποδηλατικό όμιλο.