Πρόκριση για τη Γαλάζια Ακαδημία με ηχηρό μήνυμα τίτλου

Πρόκριση για τη Γαλάζια Ακαδημία με ηχηρό μήνυμα τίτλου

Πρόκριση για τη Γαλάζια Ακαδημία με ηχηρό μήνυμα τίτλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 176 ΦΟΡΕΣ

Ήταν πολλά επίπεδα ανώτερη της Σύμης και πήρε πανεύκολα το εισιτήριο για το φάιναλ φορ των παμπαίδων στην Κάλυμνο με 91-25

Πανέτοιμη για τον back-to-back τίτλο στην κατηγορία των παμπαίδων έδειξε η Γαλάζια Ακαδημία η οποία παρουσιάστηκε επιβλητική στο νοκ άουτ ματς πρόκρισης στο F4 με αντίπαλο τη Σύμη (91-25).

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν πολύ μεγάλη, η Σύμη ατύχησε να χάσει προσωρινά στο ξεκίνημα του αγώνα τον Τσαβαρή που χτύπησε το πόδι του και αποσύρθηκε στον πάγκο για σχεδόν ολόκληρο το πρώτο δεκάλεπτο, ενώ ο Σάκης Ξυπολιτάς κράτησε στο παρκέ τον Αρφαρά μέχρι το τέλος, παρά την τεράστια ψαλίδα στο σκορ.

Με το αγωνιστικό μέρος να περνά σε δεύτερη μοίρα, την παράσταση έκλεψαν γι’ άλλη μία φορά οι Συμιακοί με την ενθουσιώδη παρουσία τους στις εξέδρες του Βενετοκλείου. Με το βροντερό τους τύμπανο, τα συνθήματα, τις συνεχείς παροτρύνσεις των γονέων και το πανό τους δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στο άδειο – κατά τα άλλα – γήπεδο.


Δεκάλεπτα: 23-5, 46-9(ημιχρ.), 67-16, 91-25
Διαιτητές: Μητσού, Κιόττου

Γαλάζια Ακαδημία (Ξυπολιτάς): Αμπελάς 7, Μιχαλάκης 10, Φυλτζανίδης 8, Διακοκωνσταντής 2, Καρυώτης 8(2), Αρφαράς 33(3), Καλλιάρας, Τριανταφύλλου 19(3), Νικόπουλος 4, Μπελιγράδης.
Σύμη (Μακρόπουλος): Φαρμακίδης, Φωτάρας, Μιχελλής 6, Τσαβαρής 10, Λούππης 2, Σοκούρης 2, Ριζόπουλος, Κουτσαφάς 1, Μοσκιού 4(1).

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.