Δωρεάν είσοδος σε μαθητές από τον Ιάλυσο

Το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα του δίνει αύριο στις 13.00 στο «Οικονομίδειο», ο και μαθηματικά πρωταθλητής του 6ου Ομίλου Ιάλυσος.

Την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, φιλοξενεί  στο γήπεδο του τον Πανηλειακό με σκοπό να επιτύχει μια ακόμα νίκη στο γήπεδο του, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και αποδεικνύοντας πως δίκαια φτάνει σε αυτή την κατάκτηση.

Ο Σάκης Παπαβασιλείου γι αυτό το παιχνίδι, δεν θα έχει στην  διάθεση του τον Τσούπρο, εξαιτίας καρτών . Όλοι οι υπόλοιποι είναι σε θέση να αγωνιστούν κατά του Πανηλειακού, σε ένα ματς που θα θελήσουν όσοι αγωνιστούν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο και να ευχαριστήσουν τον κόσμο, που ολόκληρη την περίοδο συμπαραστάθηκε στην ομάδα κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο κόουτς του Ιάλυσου θα γυμνάσει και σήμερα για τελευταία φορά τους παίκτες του και το πιο πιθανό είναι να τους καλέσει όλους αύριο το μεσημέρι στο γήπεδο .Εκεί θα επιλέξει τους έντεκα του αγώνα, αλλά και τους αναπληρωματικούς τους.

Δωρεάν οι μαθητές
Στο μεταξύ και θέλοντας στις εξέδρες του «Οικονομίδειου» να βρεθούν όσο γίνεται περισσότερα νέα  παιδιά, η Διοίκηση του Ιάλυσου κάλεσε τους μαθητές των Γυμνασίων και των Λυκείων της Ιαλυσού στο «Οικονομίδειο», για τον αυριανό αγώνα με τον Πανηλειακό.

Όπως διευκρινίσθηκε σχετικά, η είσοδος για τους μαθητές στο ματς αυτό, θα είναι ελεύθερη. Αυτό γίνεται στα πλαίσια μιας προσπάθειας της Διοίκησης, να προσελκύσει στο γήπεδο όσο περισσότερα παιδιά γίνεται και μέσα από καλό ποδόσφαιρο και επιτυχίες, να αγαπήσουν τον σύλλογο και να τον παρακολουθούν πλέον ανελλιπώς.