Το μεγαλύτερο όφελος για τη Ρόδο θα ήταν να παραταθεί η προεκλογική περίοδος  1 – 2 μήνες ακόμα!

• Καλά το γράφουν οι αναγνώστες μας: Το μεγαλύτερο όφελος για τη Ρόδο, τα Δωδεκάνησα και τη χώρα μας, θα ήταν να παραταθεί η προεκλογική περίοδος  1 – 2 μήνες ακόμα! Ξέρετε πόσα νέα έργα έχουν να εξαγγελθούν και να εκτελεστούν μέσα σε αυτό το διάστημα;

• Υπάρχουν δύο κατηγορίες ανθρώπων που πολιτεύονται σε όποια βαθμίδα της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής: Εκείνοι που θέλουν πραγματικά να προσφέρουν στον τόπο μας, αφήνοντας δουλειές, υποχρεώσεις, χρόνο και οικογένειες και οι άλλοι:  Οι ανεπάγγελτοι, οι ανόητοι, οι εμπαθείς και οι άχρηστοι ή λαμόγια, όπως τους αποκαλεί ο λαός μας. Το νου μας να έχουμε αυτή τη φορά ε; Κι ας κάνουμε τις σωστές επιλογές των εκπροσώπων μας, σε όποιο ψηφοδέλτιο κι αν βρίσκονται.

• Σαν τους ...συνδυασμούς στις τοπικές μας εκλογές ένα πράγμα και ο καιρός μας  τις τελευταίες μέρες!  Έχει απ’ όλα μέσα!

• Όσοι ζήσαμε στην Αθήνα και ξέρουμε πώς ήταν τα Εξάρχεια και πώς έχουν καταντήσει σήμερα, έχουμε κάθε λόγο ν’ αγανακτούμε. Αλλά και να σκεφτόμαστε, ότι αν η κατάσταση συνεχίσει έτσι, τότε πολύ σύντομα αυτά τα φαινόμενα θα τα δούμε να εκτυλίσσονται και στα μέρη μας.

Ο (πολύ) κακός