Ιάλυσος: Τελευταία παράσταση στο «Οικονομίδειο»

Ιάλυσος: Τελευταία παράσταση στο «Οικονομίδειο»

Ιάλυσος: Τελευταία παράσταση στο «Οικονομίδειο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 321 ΦΟΡΕΣ

Ο Ιάλυσος υποδέχεται στις 13.00 τον Πανηλειακό και θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο του με μια νίκη ακόμα

Προτελευταία αγωνιστική σήμερα για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής στον 6ο Όμιλο. και ο ήδη πρωταθλητής Ιάλυσος, υποδέχεται στις 13.00 στο «Οικονομίδειο» γήπεδο της Ιαλυσού τον Πανηλειακό, θέλοντας να κλείσει τις εντός έδρας εμφανίσεις του με μια ακόμα νίκη και να προσθέσει ακόμα τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του.

Το κίνητρο για τους παίκτες του Σάκη Παπαβασιλείου, είναι ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο, τον οποίο και θέλουν να ευχαριστήσουν με καλό ποδόσφαιρο και μια ακόμα νίκη.
Οι «ερυθροκίτρινοι» προπονήθηκαν και χθες σε χαλαρούς ρυθμούς κι ο κόουτς του Ιάλυσου τους κάλεσε όλους να βρίσκονται σήμερα στο γήπεδο. Μοναδικός απών θα είναι ο Τσούπρος, ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει και από το σημερινό, αλλά και από το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος, ολοκληρώνοντας πρόωρα τη φετινή ποδοσφαιρική περίοδο στη Γ΄ Εθνική.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές κλήθηκαν από τον Σάκη Παπαβασιλείου στο γήπεδο και εκεί θα επιλεγούν οι έντεκα αλλά και οι αναπληρωματικοί τους για τον αγώνα με τον Πανηλειακό.
Παράλληλα οι ιθύνοντες της ομάδας, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες, κάλεσαν στην τελευταία παράσταση στο «Οικονομίδειο» τον φίλαθλο κόσμο, να τον ευχαριστήσουν με καλό ποδόσφαιρο και πανηγυρισμούς για μια νίκη ακόμα, για τη στήριξή του καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, στην προσπάθεια που έκαναν για την κατάκτηση του.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου