Καραγκούνης και Ζαγοράκης στον τελικό του κυπέλλου

Με την παρουσία σπουδαίων προσωπικοτήτων του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του κυπέλλου Δωδεκανήσου, που θα διεξαχθεί στις 20 Απριλίου σε γήπεδο που θα ορισθεί από την ΕΠΣΔ και είναι αφιερωμένος στη μνήμη του τέως προέδρου της Ένωσης, Γεωργίου Τσοπανάκη.

Μετά λοιπόν από ενέργειες του προέδρου της ΕΠΣΔ, Παναγιώτη Διακοφώτη, το “παρών” στη γιορτή του τοπικού μας ποδοσφαίρου, θα δώσουν οι αρχηγοί της Πρωταθλήτριας Ευρώπης,  Εθνικής Ελλάδος του 2004, Θεόδωρος Ζαγοράκης και Γιώργος Καραγκούνης. Μάλιστα ο κ. Διακοφώτης υπόσχεται πως θα υπάρξουν κι άλλοι επίσημοι προσκεκλημένοι που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Το μήνυμα του προέρδου της ΕΠΣΔ αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και αναφέρει τα εξής:
«Παρουσία των δύο αρχηγών της εθνικής μας ομάδας, θα γίνει ο τελικός κυπέλλου Δωδεκανήσου ανάμεσα στον Διαγόρα και τον Απόλλωνα Καλυθιών στις 20-4-2019 που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του τέως προέδρου της ΕΠΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Γιώργου Τσοπανάκη. Επίσης θα υπάρξουν και άλλοι πολλοί επισήμοι που θα τους ανακοινώσουμε σε λίγες μέρες».