Διαβούλευση για την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στη Ρόδο

Διαβούλευση για την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στη Ρόδο

Διαβούλευση για την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 223 ΦΟΡΕΣ

Ο Δήμος Ρόδου και το Σπίτι της Ευρώπης στη Ρόδο προσκαλούν όλους τους πολιτιστικούς φορείς, καλλιτέχνες, σχολεία και καλλιτεχνικές ομάδες στην 1η Ανοικτή Διαβούλευση για τη διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής που θα πραγματοποιηθεί 21-23 Ιουνίου 2019.

Το Ανοικτό Κάλεσμα συμμετοχών έχει ήδη ξεκινήσει! Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής ωριμάζει και εξελίσσεται, ξεφεύγει από τα όρια της διοργάνωσης και δίνει το έναυσμα, την ώθηση και τα κλειδιά σε όλους, ώστε να γίνουν ενεργά μέλη αυτής. Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές σημειώνουν τα ακόλουθα, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαβούλευση που απευθύνεται σε όλους.

“Κάθε όνειρο θέλει να πραγματοποιηθεί, κάθε στιγμή θέλει να ζήσει, κάθε συναίσθημα να εκδηλωθεί. Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής γιορτάζει τα 20 της χρόνια και σας καλεί να συμμετάσχετε στην πιο μεγάλη μουσική γιορτή που λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα σε όλη την Ευρώπη και αλλού!

Από τις 21 μέχρι τις 23 Ιουνίου γιορτάζουμε. Όχι στο πλαίσιο μιας «κλασικής» διοργάνωσης αλλά σε αυτά ενός μεγάλου τριήμερου πάρτι με κεντρικό άξονα, τι άλλο; Τη μουσική!

Έμπνευση, χαρά, λύπη, συναισθήματα- οτιδήποτε μπορεί να δώσει και να δημιουργήσει. Όλοι μπορούμε να αποτελέσουμε κομμάτι της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής και να τη στηρίξουμε.

Η Ρόδος καλείται να δώσει ένα δυναμικό “παρών”. Κάθε φορέας, σύλλογος ή ομάδα, κάθε καλλιτέχνης, επαγγελματίας ή ερασιτέχνης, οφείλει να συμμετάσχει!

Η πρώτη ανοικτή διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τετάρτη, 10 Απρίλιου 2019, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις 19:30”.

Διαβάστε ακόμη

Συναυλία θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής σήμερα στον Ευαγγελισμό

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων