Ούτε κρύο, ούτε ζέστη για τη Ρόδο

Η ήττα πάντα ενοχλεί, ειδικά όταν η συνήθεια είναι η νίκη, ωστόσο στη Ρόδο προφανώς δεν θα τα… βάψουν μαύρα επειδή η ομάδα έχασε το Σάββατο από τον ΔΙΑ με 1-0. Τα «ελάφια» δεν έπαιξαν άσχημα στον βαρύ, λόγω βροχής, αγωνιστικό χώρο, είχαν τις ευκαιρίες τους και προφανώς δίκιο για τη φάση του 40’, όταν και διαμαρτυρήθηκαν για τη μη κατακύρωση τέρματος που πέτυχε ο Καντιμοίρης (θα ισοφάριζε σε 1-1), μετά από λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού Αλέκου για οφσάιντ. 

Βέβαια και επί της ουσίας, ούτε κρύο ούτε ζέστη για την πρωταθλητές, οι οποίοι περιμένουν το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κλεόβουλο για να ξεμπερδέψουν και να θέσουν επί τάπητος τα ζητήματα που αφορούν στην οργάνωσή τους ενόψει της συμμετοχής τους στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

 Οι πρώτες συζητήσεις με τους περισσότερους από τους ποδοσφαιριστές του βασικού κορμού έχουν ήδη γίνει μέσα σε απόλυτα θετικό κλίμα, η αισιοδοξία για τη θετική έκβαση των διαπραγματεύσεων υπάρχει και δεν θα αργήσει η μέρα που θα ανακοινωθούν οι πρώτες συμφωνίες.  Σύντομα θα υπάρξουν νέα και για τον προπονητή που θα αναλάβει στη θέση του παραιτηθέντα Σάκη Δέδε, ενώ όπως συνέβη στο παιχνίδι με τον ΔΙΑ, έτσι και στο προσεχές της Λίνδου, την ευθύνη για την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας θα την έχουν οι Θεόδωρος Σαχινίδης και Αντώνης Παπαβασιλείου.

 Τέλος, σήμερα αναμένεται να γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για τη φιέστα που θα διοργανώσει ο σύλλογος, προκειμένου να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.