Μοιρασμένη η “πίτα” των πιθανοτήτων στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος ανδρών

Μοιρασμένη η “πίτα” των πιθανοτήτων στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος ανδρών

Μοιρασμένη η “πίτα” των πιθανοτήτων στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος ανδρών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 163 ΦΟΡΕΣ

Διαγόρας, Ροδίων Άθλησις, ΑΕ Δικαίου και Ηρακλής 2000 το Σαββατοκύριακο στην Κω

Ούτε έναν, ούτε δύο αλλά τρεις πρωταθλητές Δωδεκανήσου για τη σεζόν 2018-19 θ’ αναδείξουν οι αγώνες του προσεχούς Σαββατοκύριακου.

Στο κλειστό γυμναστήριο της Κω θα διεξαχθεί η τελική φάση του πρωταθλήματος ανδρών, με το νέο κάτοχο του τίτλου (η Καλλιθέα είχε κερδίσει τα δύο τελευταία F4) ν’ αποκτά και το δικαίωμα συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική τον Ιούνιο.

Ακλόνητο φαβορί φέτος δεν φαίνεται να υπάρχει, τουλάχιστον με την πρώτη ματιά. Ο διοργανωτής Ηρακλής 2000 είναι “παρών” γι’ άλλη μία χρονιά σε φάιναλ φορ (πέρσι είχε τερματίσει τρίτος) και πιο δυνατός απ’ όλες τις προηγούμενες παρουσίες του όμως στον Όμιλο Νήσων τερμάτισε δεύτερος, πίσω από την παραδοσιακά ισχυρή ΑΕ Δικαίου.

Συν τοις άλλοις, στον ημιτελικό θα βρει μπροστά του τον Διαγόρα, τον πρωτοπόρο του αποδυναμωμένου μεν, ποιοτικού δε, Ομίλου Ρόδου.

Ο «γηραιός» θα ταξιδέψει στην Κω με σημαντικό μειονέκτημα την αποχή από την αγωνιστική δράση για περίπου δύο μήνες καθώς δεν έπαιξε ούτε το τελευταίο του ματς της κανονικής διάρκειας, ούτε τα δύο πλέι οφ αφού ο Ιάλυσος δεν κατέβηκε σε κανένα από αυτά. Βέβαια, όλο αυτό το διάστημα δούλεψε με συνέπεια για να είναι έτοιμος για το φάιναλ φορ.

Η ΑΕΔ είναι …μόνιμη στην τελική φάση αφού δεν έχει λείψει από κανένα F4 και διατηρεί ως βασικό της ατού τη διατήρηση ενός βασικού κορμού αθλητών εδώ και χρόνια, έχοντας αποκτήσει ομοιογένεια και αυτοματισμούς.

Η πρώτη θέση στον Όμιλο Νήσων κρίθηκε στην ισοβαθμία με τον Ηρακλή 2000 και απέκτησε το πλεονέκτημα χάρη στην εντυπωσιακή της εμφάνιση στο παιχνίδι του β’ γύρου. Έτσι, θα βρει απέναντί της την «σταχτοπούτα» του φετινού F4, ομάδα του Ροδίων Άθλησις, η οποία έχασε την πρωτιά στον Όμιλο Ρόδου επίσης στην ισοβαθμία από τον Διαγόρα, παρότι τον είχε κερδίσει μέσα στην τέντα.

Το πρόγραμμα του φάιναλ φορ των ανδρών:
Σάββατο 13 Απριλίου
Κλειστό Κω (17.30’) Διαγόρας – Ηρακλής 2000
Κλειστό Κω (19.30’) ΑΕ Δικαίου – Ροδίων Άθλησις
Κυριακή 14 Απριλίου
Κλειστό Κω (10.30’) Μικρός Τελικός
Κλειστό Κω (12.30’) ΤΕΛΙΚΟΣ.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης