Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο Σάκης Στάγκας

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο Σάκης Στάγκας

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο Σάκης Στάγκας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 725 ΦΟΡΕΣ

Ισχυρίστηκε ότι προτάθηκε στον Γ. Χατζημάρκο να υποστηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ

Νέα επίθεση εξαπέλυσε χτες ο σύμβουλος του περιφερειάρχη Σάκης Στάγκας εναντίον της παράταξης του Μανώλη Γλυνού, αλλά και κατά του Γιάννη Μαχαιρίδη, τόσο με αφορμή τις αναφορές τους στο πρόσωπό του όσο και για τις θέσεις τους στο θέμα της γέφυρας Κρεμαστής.

Αλλά και ως υποψήφιος με την παράταξη του Γιώργου Χατζημάρκου, ο κ. Στάγκας, θέλησε να απαντήσει στην υποψήφια με την παράταξη “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”, Νατάσα Βενετοκλή, αναφορικά με τη στάση της, κάνοντας λόγο για ανίερη συμμαχία.

Ειδικότερα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: «Θα πρέπει να γνωρίζουν ολοι ότι προτάθηκε στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου να τύχει της στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ από υψηλότατα στελέχη πράγμα το οποίο και προς τιμήν του ευγενικώς αρνήθηκε.
Υπάρχει συνεργασία κοινοπραξίας εταιρείας με γνωστή λάσπη που απευθύνεται εναντίον τόσο εμού προσωπικά όσο και της παράταξης και του συνόλου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Υπάρχει η συνένωση των παρατάξεων με στελέχη του κ. Μαχαιρίδη και ντρέπονται να το πουν, αναφερόμενοι σε άλλα γεγονότα για να αποπροσανατολίσουν το λαό της περιφέρειας.

Έκαναν επίθεση και μίλησαν για το σύμβουλο του περιφερειάρχη που αμείβεται αδρά. Ο κ. Υψηλάντης που κατηγορούν ποτέ του δεν ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση και μεγάλος γνώστης σε θέματα αποχέτευσης, διαχείρισης απορριμμάτων. Παραιτήθηκε από ΔΕΥΑΡ για να είναι υποψήφιος στο δήμο Ροδίων και θα ήθελα να κάνω σύγκριση με τον κ. Μπενέτο Σπύρου. Μπορεί να μας πει η παράταξη και ο κ. Γλυνός αν επί 28 ολόκληρα χρόνια ο κ. Σπύρου ήταν ε στο Νέας Γενιάς και χωρίς να εργάζεται έπαιρνε το μισθό του;»

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «συνηθίζουν να λένε ψέματα ότι δηλαδή ο υποφαινόμενος συνέδεσε το αποχετευτικό Ιαλυσού στον αγωγό Αρχάγγελος-Βόδι» ενώ μιλώντας για τη Νατάσα Βενετοκλή είπε τα εξής: «Εδώ έχω άρθρα με τα οποία κάνει αναφορά κατά του κ. Καρίκη εκείνη την περίοδο. Και τι έλεγε;

Ο Καρίκης ψάχνει άλλοθι για την πολιτική κωλοτούμπα. Αναφέρει για τον κ. Καρίκη ότι κατέβηκε με αντίπαλο συνδυασμό, με αυτόν του κ. Κουσουρνά που ήταν εν ενεργεία βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Μήπως σήμερα και αυτό δεν είναι μία ανίερη συμμαχία; Και σύμφωνα με την κ. Βενετοκλή η διαγραφή πλέον από το κόμμα είναι αυτονόητη για τον κ. Καρίκη. Μήπως ισχύει το ίδιο και για την ίδια; Που έπρεπε να καταθέσει την πολιτική της ταυτότητα εφόσον ήθελε να πράξει αυτό που η ίδια ισχυριζόταν εκείνη την περίοδο;»
Τέλος για τη γέφυρα Κρεμαστής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της προηγούμενης περιφερειακής αρχής του Γιάννη Μαχαιρίδη για τους χειρισμούς της πάνω στο θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι έπρεπε να ντρέπονται γι’αυτό.

Μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «λένε ψέματα από το 2006 για τη γέφυρα Κρεμαστής» παραθέτοντας όλο το ιστορικό της υπόθεσης και καταλήγοντας στο ότι το έργο ούτως ή άλλως δεν μπορούσε να εκτελεστεί καθώς ο φάκελος ήταν ελλιπής και δεν υπήρχαν όλες οι αδειοδοτήσεις, όπως για παράδειγμα η περιβαλλοντική όπως είπε.

Μάλιστα στάθηκε ιδιαίτερα στο ότι δεν είχε γίνει ούτε η οριοθέτηση-διευθέτηση των ρεμάτων, και αναφέρθηκε σε έγγραφα και αποφάσεις υπηρεσιών και οργάνων λέγοντας ότι «όλοι γνώριζαν και όλοι μας εξαπατούσαν».

Σύμφωνα με τον κ. Στάγκα «πήγαν να παρακάμψουν τις διαδικασίες» και αναγκαστικά η σύμβαση με τον ανάδοχο έπρεπε να διαλυθεί αφού δεν ακολουθήθηκαν όλα όσα έπρεπε. Ενημερώνοντας πάντως για τις κινήσεις της περιφέρειας έκανε και πάλι γνωστό ότι υπάρχει συνεργασία με την ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ για την υλοποίηση του έργου, και στο πλαίσιο αυτό έχουν γίνει εδαφολογικές μελέτες και αναλύσεις.
Μάλιστα υπάρχουν δύο προτάσεις για την κατασκευή νέας γέφυρας στο σημείο εκείνο, και θα επιλεγεί αυτή που θα κρίνουν καταλληλότεροι οι ειδικοί επιστήμονες.

Διαβάστε ακόμη

Η δραστηριότητα του Κέντρου «Δίοδος»

Προκήρυξη διαγωνισμού για το «Βραβείο Βασίλη Μοσκόβη έτους 2023»

Ορκίστηκε χειρουργός στο Νοσοκομείο Ρόδου ο Γιώργος Ντόκος

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Πάνο Αλεξανδρή

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου

Έντονη αντίδραση του Βασίλη Υψηλάντη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου – Την χαρακτήρισε «Εθνική Εισαγγελέα»

Τζέιμς Καφετζής: Ο πατέρας μου ψάχνει νέο σκάφος στον Ειρηνικό για να συνεχίσει το ταξίδι του από εκεί

Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του δήμου Ρόδου η Ματίνα Γιανέλλη