Ηρακλής Μαριτσών: Υπόσχεση για του χρόνου, με τον ίδιο «τιμονιέρη»

Την τελευταία φετινή «παράστασή» του μπροστά στο κοινό του θα δώσει σήμερα στις 5 το απόγευμα ο Ηρακλής Μαριτσών, ο οποίος υποδέχεται τον ΑΕΡΑ στο πλαίσιο του εξ αναβολής παιχνιδιού της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries. Οι «ροπαλοφόροι» θέλουν τη νίκη όχι μόνο για να οριστικοποιήσουν την κατάκτηση της άκρως τιμητικής δεύτερης θέσης της βαθμολογίας, αλλά και για να την αφιερώσουν στον κόσμο τους ως υπόσχεση για μία πορεία πρωταθλητισμού την επόμενη σεζόν.

 

 Οι ίδιοι από την άλλη θα επιθυμούσαν ως ανταπόδοση ένα ζεστό χειροκρότημα για τη φετινή εξαιρετική προσπάθειά τους, η οποία αν δεν υπήρχε στην κατηγορία η Ρόδος να κυριαρχήσει εξαρχής, ίσως και να έδινε στο σημερινό ματς τον χαρακτήρα φιέστας.

 

 Δεδομένου πως ο άσχημος καιρός ματαίωσε την προχθεσινή προπόνηση, ο Κώστας Πάττας και οι ποδοσφαιριστές του αναπλήρωσαν το κενό χθες με χαλάρωμα και λίγες ασκήσεις τακτικής.

 

Ψήφος εμπιστοσύνης

  Η εξαιρετική εικόνα και πορεία του Ηρακλή στις διοργανώσεις της φετινής αγωνιστικής περιόδου δεν μπορεί παρά να πιστωθεί στη δουλειά του Κώστα Πάττα. Η διοίκηση του συλλόγου είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένη από την παρουσία του προπονητή, όπως και από το επίπεδο της μεταξύ τους συνεργασίας και επιθυμία της είναι να την επεκτείνει. Ως εκ τούτου, η τελική απόφαση ανήκει στον ίδιο τον Κώστα Πάττα.

 

 Επισήμως, οι συζητήσεις για την επόμενη μέρα του Ηρακλή θα αρχίσουν αμέσως μετά το Πάσχα.