Αξιωματικός του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών ενημέρωσε μαθητές της Ρόδου για τα ναρκωτικά

Αξιωματικός του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών ενημέρωσε μαθητές της Ρόδου για τα ναρκωτικά

Αξιωματικός του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών ενημέρωσε μαθητές της Ρόδου για τα ναρκωτικά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 489 ΦΟΡΕΣ

Στο πλαίσιο υλοποίησης στόχων που τέθηκαν από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου στην αρχή της σχολικής χρονιάς 2018-2019 και αφορούν, μεταξύ άλλων, την ευαισθητοποίηση της μαθητικής κοινότητας σε θέματα οδικής ασφάλειας, σχολικού – ηλεκτρονικού εκφοβισμού και ενημέρωσης – πρόληψης για τη χρήση των ναρκωτικών, πραγματοποιούνται διαδραστικές διαλέξεις, από Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τη Τετάρτη πρωινές ώρες Αξιωματικός του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου πραγματοποίησε ομιλία σε μαθητές του 2ου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου Ρόδου, κατά την οποία ανέπτυξε το μείζον ζήτημα των ναρκωτικών ουσιών.

Τη διάλεξη παρακολούθησαν οι -40- μαθητές οι οποίοι μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους είχαν την ευκαιρία να υποβάλλουν ερωτήματα και να ενημερωθούν, επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται ότι, η Ελληνική Αστυνομία ανταποκρίνεται θετικά σε αιτήματα παροχής διαλέξεων ανάλογης θεματολογίας σε σχολεία, με κύριο στόχο την ενημέρωση των μαθητών.

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη στη Βιομηχανία Αεριούχων Ποτών «ΒΑΠ-Π. Κουγιός ΑΒΕΕ»: Μία εκπαιδευτική ματιά στην τοπική παραγωγή

Τη δράση «MyEU2024 - Συμμετέχω ενεργά στο Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης» φιλοξένησε ο δήμος Ρόδου για μαθητές του νησιού μας

Ψηφιακό σχολείο και φροντιστήριο: Το υβριδικό σύστημα που θα υπάρχει σε απομακρυσμένες περιοχές

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων