Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημήτρη Κρητικού

Με την παρουσία των συνεργατών, υποψηφίων, φίλων συγγενών και υποστηρικτών της παράταξης ΡΟΔΟΣ ΑΞΙΩΝ, έγιναν πριν από λίγο τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στην Πλατεία Αγίου Νικολάου (Πλατεία Κωσταρίδη).

Μετά την τέλεση του αγιασμού, ο υποψήφιος Δήμαρχος κος Δημήτρης Κρητικός σε μια σύντομη αλλά μεστή ομιλία του προς τους παρευρισκόμενους, είπε μεταξύ άλλων ότι θέλουμε έναν δήμο κοντά στον πολίτη, κάτι που μπορεί να γίνει με την στήριξη του κόσμου.
"Οι υποψήφιοί μας, είναι επιτυχημένοι ο καθένας στον τομέα του και άριστοι γνώστες των τοπικών μας προβλημάτων και αυτούς ακριβώς χρειάζεται ο τόπος για να αλλάξει προς καλύτερο" σημείωσε ο κος Κρητικός.
Ο ίδιος τόνισε ότι "διαφέρουμε" από τους άλλους, γιατί είμαστε αληθινά ανεξάρτητοι. Χωρίς κομματικές ή  άλλες εξαρτήσεις καλώντας έτσι τους ροδίτες και τις ροδίτισσες και όσους κατοικούν στο νησί μας, να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται.

Ταυτόχρονα, ανακοίνωσε τους 6 τομείς που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της παράταξης, το οποίο θα ανακοινωθεί αναλυτικά πολύ σύντομα.

Τέλος, χαρακτήρισε ως κρίσιμες τις εκλογές και τόνισε ότι η ψήφος είναι κάτι ιερό, γι αυτό δεν πρέπει κανείς να λειτουργήσει με συναισθηματισμούς και κομματικές επιταγές.